Mai formează Iulia Vântur un cuplu cu Salman Khan? Vedeta a hotărât dacă se mai întoarce în India sau nu

22 sept. 2021
Mai formează Iulia Vântur un cuplu cu Salman Khan? Vedeta a hotărât dacă se mai întoarce în India sau nu
Iulia Vântur și Salman Khan

La 41 de ani, Iulia Vântur continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei din România. Mult timp, aceasta a fost una dintre vedetele de bază ale PRO TV, dar o vacanță în India i-a schimbat complet viața.

Acolo l-a cunoscut pe Salman Khan, unul dintre cei mai cunoscuți actori indieni la nivel mondial și a decis să rămână alături de el. Au fost multe împăcări, despărțiri, iar acum nimeni nu știe care mai este statutul amoros al celor doi. Se știe că starul de la Bollywood nu reușește să se ține prea mult departe de femei, iar cum Iulia Vânturi este de luni bune în România, au apărut deja multe specualții în presa internațională.

Iulia Vântur a hotărât totuși să se întoarcă în India, pentru că, spune ea, deși a primit multe propuneri de proiecte în România, nimic nu a încântat-o până acum. Așa că vrea să-și dezvolte cariere în țara ei de adopție și momentan asta pare să fie prioritatea ei numărul unu.

Ce se întâmplă în relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan?

„Am mai primit propuneri, doar că deocamdată nu s-a întâmplat să fie și propunerea aceea, care să fie ok pentru mine. Aștept o nouă provocare și sper că va veni în curând. Momentan mă axez pe cariera din India. Chiar dacă în ultima vreme am fost aici, în țară, în România, dar merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm.”, a declarat Iulia Vântur într-un interviu pentru Click.ro.

Vedeta a ținut să sublinieze că nu vrea să joace alături de Salman Khan, chiar dacă oferte au fost multe. Replica ei a fost una din care a lăsat să se înțeleagă multe.

„Ba da, mi s-a oferit, dar ideea e că nu vreau… poate nu-mi doresc să jucăm împreună…Mai este și după cum îmi doresc eu.”, a fost fermă Iulia Vântur.