Majda Aboulumosha, dată afară de la PRO TV! Șefii nu au putut trece peste ceea ce a făcut

03 nov. 2021
Majda Aboulumosha, dată afară de la PRO TV! Șefii nu au putut trece peste ceea ce a făcut

În luna august, cu ocazia Zilei Presei la PRO TV, când postul și-a lansat grila de toamnă, Majda Aboulumosha radia de fericire. Jurnaliștii prezenți la fața locului au fost surprinși să o vadă pe aceasta la eveniment pentru că tocmai anunțase că a semnat cu Kanal D pentru o apariție zilnică la Știri, unde urma să prezinte o rețetă pe zi.

Majda Aboulumosha a primit, însă o altă ofertă, pe care a considerat-o de nerefuzat. Să fie gazda unui reality show matrimonial difuzat pe PRO 2, Femeia alege. Deși departamentul de PR al PRO TV a făcut multă promovare pentru emisiune, cifrele de audiență au fost extrem de mici.

Show-ul se filmează în Turcia și ar fi trebuit să dureze patru luni. Doar că acesta se va termina deja săptămâna viitoare. Încasările au fost extrem de mici, iar publicul nu a considerat deloc interesantă emisiunea.

Majda, dată afară și de la PRO TV

Inspirați de succesul Kanal D cu reality show-urile de tip matrimonial, cei de la PRO TV au încercat de mai multe ori să acopere și ei acest tronson. Antena 1 a reușit acest lucru cu emisiunea Mireasa, care se bucură de succes.

Ei bine, conducerea PRO TV a sperat că Majda va reuși să ducă la bun sfârșit un proiect de acest tip, dar din păcate i-au tăiat contractul din mers pentru că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Astfel că aceasta a rămas și fără jobul de la Kanal D și fără cel pe care-l avea în prezent.

În trecut, ea a fost dată afară de la Antena Stars, ca urmare a restructurării postului din cauza pandemiei. Atunci cei de la Kanal D i-au întins o mână și au cooptat-o pentru reality show-ul Survivor România, în echipa Faimoșilor. Nu a rezistat prea mult timp în competiție, dar booster-ul de imagine a ajutat-o pentru alte proiecte.