Mama lui Tavi Clonda a spus adevărul despre Gabriela Cristea. Cum se comportă aceasta cu soacra sa

26 mai 2022
Mama lui Tavi Clonda a spus adevărul despre Gabriela Cristea. Cum se comportă aceasta cu soacra sa

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, însă puțini sunt cei care știu ce părere are mama artistului despre nora sa.

Recent, mama lui Tavi Clonda a scos la iveală detalii interesante despre relația pe care o are cu nora sa, Gabriela Cristea. Femeia a declarat că îi iubește foarte mult pe amândoi, dar că mereu s-a mândrit cu fiul ei.

Mama lui Tavi Clonda a mai spus că o consideră pe Gabriela Cristea ca fiind fiica sa și că cei doi sunt mereu în sufletul ei. Ea a mai spus că cei doi sunt ”doi copii minunați”.

„Dacă încep să spun eu pot să merg până la infinit cât de mult îl iubesc. Sunt mândră de el de mic. A fost un copil foarte bun și este. Întotdeauna m-am mândrit de el. A fost un copil cuminte. În liceu cântam amândoi, el la chitară, eu cu vocea. 

Pentru mine sunt ca și copiii mei (n.r.: Tavi și Gabriela). Sunt în sufletul meu tot timpul. Eu seara mă culc cu ei în gând, mă rog pentru ei.

Sunt o împlinire a sufletului meu. Am doi copii minunați. Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet”, a spus mama lui Tavi Clonda.

Tavi Clonda nu are timp să își viziteze prea des mama

Într-un interviu acordat la Prima TV, Tavi Clonda a scos la iveală faptul că nu reușește să își vadă mama atât de des pe cât și-ar dori din cauza programului extrem de încărcat. El a mai declarat că aceasta a fost mereu alături de el și că o așteaptă la București.

„Toată viața mama a fost alături de mine. Din păcate nu reușim să ne vedem pe cât ne dorim. Noi te așteptăm la București sau venim noi la Brașov. O să urmeze lucruri frumoase, sunt convins”, a declarat soțul Gabrielei Cristea.