Mare surpriză la Pro Tv! Florin Călinescu, impresionat de omul care a scris istorie în Vama Veche. Cum s-a prezentat la Românii au talent

13 apr. 2021
Mare surpriză la Pro Tv! Florin Călinescu, impresionat de omul care a scris istorie în Vama Veche. Cum s-a prezentat la Românii au talent

Românii au talent continuă să domine audiențele la Pro Tv și să vină cu surprize peste surprize. Publicul este de fiecare dată impresionat și are motive să urmărească fiecare ediție. Cei patru jurați fac și ei spectacol. Andra, Alexandra Dinu, Andi Moisescu și Florin Călinescu au condimentat seara de luni.

Concurenții care au fost prezentați la Pro Tv au oferit un spectatol de execepție, venind cu momente artistice foarte intense: de la dans modern la balet, de la interpretări de folclor la muzică clasică și de la acrobații de circ la spoken words.

Cine este omul care a scris istorie în Vama Veche

”Este minunat că ați adus din parfumul circului de demult”, a spus Alexandra Dinu după ce a văzut momentul pregătit de Tony Nistorov. Acrobatul a pregătit un moment clasic de strongman care a fost transmis de patru generații în familia lui. Cel ce i-a urmat pe scenă a fost fiul lui, Thomas, care a pregătit un moment în care echilibrul a fost esențial. Impresionat, Florin Călinescu a concluzionat: ”Spectatorul trăiește în adrenalină. E o împletire între pericolul vieții și frumusețea ei”.

Spiritul stațiunii Vama Veche, omul care a scris istorie cu vocea și prezența lui, Constantin Garbiș, cunoscut drept Jaguarul a fost marea surpriză a serii. La 64 ani, acesta a urcat pe scenă și a atras admirația juraților atât pentru interpretare, cât și pentru ceea ce el reprezintă. Andi Moisescu i-a transmis că este ”singurul care a rămas autentic în Vama Veche”, iar Florin Călinescu a subliniat că ”ăsta este spiritul pe care-l salut”.

Pro Tv, din nou lider de audiență cu Românii au talent

În intervalul 20:29 – 22:29, PRO TV a înregistrat 10.2 puncte de rating cu Românii au talent și 24.7% share în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 9.3 puncte de rating și 22.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, show-ul a înregistrat 8 puncte de rating și 23.5% share.

Alisa Doțenco, Adrian Galbinu, Thomas Nistorov, Tony Nistorov, Sara Cernega, Constantin Garbiș, Eugenia Nicolae, Magic Girls și Anda Cheche – Arsintioaia sunt cei nouă concurenți care s-au calificat în următoarea etapă.