Margherita de la Clejani a fost condamnată de judecători! De ce infracțiuni a fost acuzată

05 nov. 2021
Margherita de la Clejani a fost condamnată de judecători! De ce infracțiuni a fost acuzată

Viorica și Ioniță de la Clejani au mari probleme în ultima perioadă. Ambii copii au condamnări penale, după ce au comis infracțiuni, iar cei doi artiști și-au cheltuit toți banii cu aceștia. Mai multe surse media au povestit că aceștia sunt chiar la un pas de faliment. Iar acum a mai venit încă o veste proastă. Margherita de la Clejani a fost condamnată din cauza evenimentului petrecut în urmă cu un an, mai exact în luna mai 2020.

Mai exact, aceasta a fost prinsă la volan sub influenţa substanţelor interzise. După un proces cu multe emoții, judecătorii au hotărât să îi suspende dreptul de a conduce timp un an și i-au dat o amendă de 16.000 de lei. Dacă nu va fi plătită suma de bani, atunci Margherita de la Clejani va fi reţinută 200 de zile la Penitenciarul de Femei Târgșor.

Fiica Clejanilor a consumat substanțe interzise, apoi spre dimineață s-a urcat la volan și a produs un accident rutier. A intrat într-o mașină, dar nu a produs decât pagube materiale.

Oamenii legii au remarcat că aceasta avea un comportament bizar, așa că au testat-o cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Doar că a ieșit pozitivă la droguri.Ulterior, Margherita de la Clejani a fost condusă la INML, unde s-au recoltat probe biologice, care au confirmat prezența în organism a unor substanțe interzise.

Iată ce au decis magistrații de la Judecătoria Sectorului 4

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020).

Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021”, se arată în decizia instanței.