Maria Speranța și Francesco Paglieri de la Asia Express se iubesc în secret? Francy a decis să spună adevărul

28 oct. 2021
Maria Speranța și Francesco Paglieri de la Asia Express se iubesc în secret? Francy a decis să spună adevărul

Etapa a 6-a de pe Drumul Împăraților a venit cu multe surprize. Asia Express a înregistrat o audiență record, iar la Ultima Șansă au intre trei echipe foarte puternice: Mihai și Elwira Petre, Emi și Cuza, dar și Eliza și Cosmin Natanticu, care au fost la un pas să fie eliminați. Din fericire pentru ei, Irina Fodor a scos piatra verde, astfel că au mai rămas în competiție.

Echipele cotate cu cele mai puține șanse la marele trofeu, actrița Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Chef Patrizia Paglieri, care a venit însoțită de fiul săi Francesco, pe care-l alintă Francy, au obținut imunitatea. Astfel că au privit de pe margine cum ceilalți se luptă să rămână în concurs.

În plus, ei au avut parte și de o cină foarte frumoasă împreună, iar concurenții au făcut glume pe seama unei potențiale relații de iubire între Maria Speranța și Francesco. Toți s-au gândit că s-ar putea înfiripa între cei doi tineri care au 21 și respectiv 24 de ani.

Ce relație există între Maria Speranța și Francy de la Asia Express

„Ne-a așteptat o cină foarte frumoasă, la terasă!”, a povestit Francy despre ce s-a întâmplat după ce au cucerit imunitatea pentru prima dată de când sunt în concurs.

„Cu o fată frumoasă la masă”, l-a completat mama lui, Patrizia, cu un zâmbet complice.

„E bine că la ei s-au cunoscut deja părinții”, a intervenit și Mihai Petre.

Cum toți ceilalți zâmbeau cu subînțeles, Francesco s-a văzut nevoit să spună cum stau lucrurile între el și Maria Speranța. Și a făcut-o într-o manieră foarte elegantă.

„Acum a început o poveste de prietenie între mine și Maria, ce o să fie mai târziu… o să vă povestim”, a spus tânărul.

Competiția Asia Express a devenit tot mai strânsă. Natanticii au fost la un pas de eliminare, dar au fost salvați de piatra verde, spre dezamăgirea Patriziei Paglieri și a lui Francesco. Cei doi au fost foarte supărați când au aflat că Eliza și Cosmin le-au ascuns costumele într-o etapă anterioară și s-au chinuit foarte mult în cursă din acest motiv.