Mario Fresh a decis să spună adevărul: este Mira noua lui iubită? Ce relație mai are acum cu Alexia Eram

16 nov. 2021
Mario Fresh a decis să spună adevărul: este Mira noua lui iubită? Ce relație mai are acum cu Alexia Eram

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de când erau practic doar niște copii. Cei doi au hotărât să ia o pauză în această vară și amândoi s-au afișat cu alți parteneri. Niciunul nu a dorit nici să infirme și nici să confirme despărțirea. Totuși la aniversarea de 21 de ani a frumoasei fiice a Andreei Esca, tânărul artist a fost prezent.

Au urmat apoi mai multe declarații ale Alexiei din care toată lumea a înțeles că cei doi s-au împăcat. O fotografie postată de cântăreața Mira pe InstaStory a încins spiritele în online. Imaginea o arată pe ea sărutându-se cu Mario Fresh și nu puțini au fost cei care au considerat că ea este noua iubită a artistului.

O parte din fani au înțeles că este doar o promovarea a unei piese care urma să fie lansată. Și într-adevăr așa au stat lucrurile, pentru că astăzi a apărut Deziubește-mă, o colaborare foarte reușită între Mira și Mario Fresh.

Este Mira noua iubită a lui Mario Fresh? Gestul Alexiei Eram spune multe

Artistul a și scris pe Instagram: „Răspunsul meu” (n.r. la întrebarea ce înseamnă poza în care apare sărutându-se cu Mira), cu trimitere către clipul de pe Youtube, care speră el să ajungă cât mai rapid în trending.

„Nu aveți idee cat de nerăbdători eram sa lansam aceasta piesa ♥️ speram sa ajungă la inimile voastre și sa o ducem cat mai sus!”, a scris Mira pe Youtube.

„Ce piesă frumoasă! ♥️😍Doamne ce voce frumoasa poți avea, MIЯA! 💜Ești pur și simplu…cea mai specială!Nu am auzit o voce mai frumoasă ca a ta! 🖤Te iubesc mult! ♥️♥️♥️”, a comentat și Raluka, jurata de la SuperStar România, show-ul muzical de pe PRO TV.

„Cale Lactee
Imi curgeai in vene”, a fost și mesajul lui Mario Fresh, care reprezintă două versuri din melodie.

Cea care nu a avut nimic de spus despre noul proiect muzical, de altfel foarte reușit, este Alexia Eram. Mai mult, aceasta pare că nu-l mai urmărește pe Instagram pe fostul sau actualul său iubit. Să se fi despărțit din nou cei doi tineri și din ce în ce mai neliniștiți?