Mario Fresh, clipe de groază. Artistul a rămas fără sânge în el: ”M-am tăiat tot…”. Mărturii din infern

02 nov. 2022
Mario Fresh, clipe de groază. Artistul a rămas fără sânge în el: ”M-am tăiat tot...”. Mărturii din infern

Mario Fresh a trăit una adevărat calvar. Iubitul Alexiei Eram a fost la un pas de moarte. Totul a pornit de la o simplă plimbare și s-a terminat cu zile în șir petrecute pe patul de spital.

Avea doar 8 ani când s-a produs tragicul eveniment. La acel moment, Mario Fresh era plecat cu tatăl său. Bărbatul construia un chioșc, în timp ce artistul se plimba cu bicicleta, până în momentul în care ghidonul s-a blocat.

Mario Fresh a intrat într-o vitrină de doi metri și s-a tăiat tot, fiind apoi transportat de urgență la spital. Cel mai șocat a fost însă tatăl arestului, în momentul în care și-a văzut fiul plin de sânge.

„Am avut foarte multe pățanii, deși nu eram obraznic sau ceva, dar am avut ghinioane. La opt ani era să mor, am intrat cu bicicleta într-o vitrină de doi metri și m-am tăiat tot, m-au dus la spital și nu mai aveam sânge în mine, de-abia mă mai țineau părinții.

Mario Fresh, la un pas distanță de moarte

S-a blocat ghidonul, eram în fața tatălui, el construia un chioșc și asambla ceva. S-a ridicat să se îndrepte puțin și a văzut cum am intrat în vitrină. Atunci a albit.”, a povestit Mario Fresh, în cadrul unui podcast.

Artistul se temea însă să nu ajungă la spital. Îi era frică de medici însă asta nu a contat deloc. A stat vreo 2-3 nopți internat, iar situația era una extrem de gravă. Tatăl său însă a preferat să îi ascundă acest lucru pentru a nu-l speria mai mult.

”M-au cusut în ziua respectivă (n. red. la spital), am stat vreo 2-3 nopți și după m-au trimis acasă. Pe moment, pare mult mai grav. Eu întrebam doar dacă mergem la spital, pentru că îmi era frică de spital și tata îmi spunea că nu mergem.„, a mai dezvăluit el, precizând că își va aminti mereu acest moment.