Mario Fresh îi distruge pe Antonia și Alex Velea. Iubitul fiicei Andreei Esca a spus în sfârșit cum a ajuns la scandal cu cei doi

18 nov. 2021
Mario Fresh îi distruge pe Antonia și Alex Velea. Iubitul fiicei Andreei Esca a spus în sfârșit cum a ajuns la scandal cu cei doi

Mario Fresh tocmai și-a lansat o super piesă, în colaborare cu Mira și este în centrul atenției în această perioadă. Mai ales că promovarea melodiei a fost una cu scântei. A apărut într-o fotografie sărutându-se cu frumoasa artistă, însă în realitate era doar o imagine din clipul care urma să apară. El continuă să formeze un cuplu cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Mario Fresh a fost invitatul lui Marius Monole la Întrebarea Mesei Rotunde, emisiune care apare pe PRO TV online și a fost nevoit să răspundă unor provocări puternice sau ar fi trebuit să guste din câteva mâncăruri dezgustătoare.

Mario Fresh a povestit că inițial acesta i-a cunoscut pe Smiley și Alex Velea, care avea împreună o casă de discuri și a insistat ca cei doi să-l ia sub aripa lor. Ceea ce s-a și întâmplat. În anul 2014, cei doi prieteni s-au separat și au rămas fiecare cu business-ul lui.

Cum a ajuns la scandal Mario Fresh cu Alex Velea și Antonia

Alex Velea a fondat Golden Boy Society și alături de el a venit și iubitul fiicei Andreei Esca. Mai mult decât atât, tânărul care avea atunci doar 16 ani s-a mutat la Alex Velea și Antonia în casă. Abia trei ani mai târziu, Mario Fresh a ales să locuiască singur, într-o garsonieră.

“Cât de tare ne-am fi certat noi, n-aș avea cum să-l jignesc vreodată, el m-a adus pe drumul ăsta”, i-a spus Mario Fresh lui Marius Manole. Acesta a dezvăluit și cum s-a ajuns la scandal.

Totul ar fi pornit de la niște piese. Iubitul Alexiei Eram a avut și el puncte de vedere, care spune el, erau împărtășite și de ceilalți membri ai echipei. Însă Alex Velea nu l-ar fi ascultat și de aici a pornit scandalul. Plus alte mici neînțelegeri despre care nu a dorit să mai discute.

Mario Fresh spune că nu și-ar mai dori să lucreze cu fostul său protector acum, mai ales că pe final nu au mai colaborat bine. În ceea ce o privește pe Antonia, el spune că i-a fost ca o mamă. A stat cu ea în casă, a recunoscut că este extrem de frumoasă, dar tot timpul a văzut în ea o figură maternă și nimic mai mult.

Mario Fresh spune că astăzi nu mai vorbește deloc cu Alex Velea. Acesta i-a rupt oricum contractul în trecut, iar Antonia l-a catalogat drept trădător și nerecunoscător atât pe iubitul Alexiei, cât și pe Lino Golden, care l-a criticat aspru și el pe fostul lui protector.