Masked Singer România revine la Pro Tv! Cine va face parte din juriu

21 apr. 2021
Masked Singer România revine la Pro Tv! Cine va face parte din juriu

Prima ediție Masked Singer România a început mai târziu decât se preconiza din cauza pandemiei, dar echipa de producție a reușit să ducă filmările la bun sfârșit. Marele câștigător a fost Corbul – Mugur Mihăescu. Nimeni nu s-a așteptat ca acesta să se ascundă sub mască și nici juriul format din Horia Brenciu, INNA, Codin Maticiuc și Ana Morodan nu a ghicit.

Printre vedetele primei ediții au mai fost Costi Ioniță – Vulpoiul, favorit al multor telespectatori, Alexandra Stan, Carmen Simionescu, Irina Rimes, Elena Băsescu, Sandra Izbașa sau Brigitte Sfăt.

Pro Tv anunță acum că au început filmările pentru cea de-a doua ediție. Masked Singer este un fenomen mondial, produsă în peste 20 de țări, de pe 4 continente, și au reușit să-și țină ascunsă identitatea timp de opt săptămâni.

Masked Singer, lider de audiență în primul sezon

Primul sezon al show-ului a fost prezentat de Jorge și a fost difuzat în toamnă. Acesta a fost lider de audiență cu aproape toate edițiile și a depășit toate recordurile în mediul online. Cele opt episoade au avut o medie de 7.1 puncte de rating și 22.5% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban.

În mediul online, pe cea mai populară platformă de socializare a momentului, TikTok, producția a strâns aproape 1 milion de aprecieri și 110.000 de urmăritori.

Un nou sezon Masked Singer România va începe în curând, la PRO TV! Postul de televiziune nu a dezvăluit încă dacă vor rămâne aceiași jurați și același prezentator, însă din sursele showblizt.ro se pare că echipa este identică.