Meghan Markle revine puternic în prim plan! Dezvăluiri care distrug familia regală! Ce a făcut public despre prințesa Kate Middleton

09 dec. 2022
Meghan Markle revine puternic în prim plan! Dezvăluiri care distrug familia regală! Ce a făcut public despre prințesa Kate Middleton

Meghan Markle a făcut mai multe declarații surprinzătoare în cadrul documentarului lansat recent pe Netflix cu privire la viața ei și a soțului ei, prințul Harry.

Documentarul bombă de 88 de milioane de lire sterline al lui Meghan Markle și al Prințului Harry a fost lansat pe Netflix pe data de 8 decembrie.

În primele trei episoade ale serialului Harry & Meghan, ducesa a retrăit prima ei întâlnire „zguduitoare” cu prințesa Kate, în timp ce Harry a făcut o remarcă șireată la adresa tatălui său, regele Charles.

Cuplul promisese că serialul va conține adevăruri „fără precedent” în cele șase episoade – ultimele trei urmând să fie lansate pe data de 15 decembrie.

Discutând despre prima ei întâlnire cu cumnata ei, prințesa Kate, Meghan Margkle a spus: „Chiar și atunci când Will și Kate au venit la mine și am întâlnit-o pentru prima dată eram în blugi rupți și desculță.

Sunt o persoană care îmbrățișează, întotdeauna am fost o persoană care îmbrățișează. Nu știam că asta poate fi deranjant pentru mulți britanici. Cred că am început să înțeleg foarte repede că formalismul din exterior se transmite și în interior. Dar această formalitate continuă de ambele părți și asta a fost surprinzător pentru mine”.

În același timp, prințul Harry a avut și o replică acidă la adresa tatălui său, subliniind că el a fost ”crescut” de prieteni din Africa.

„Am o a doua familie acolo. Un grup de prieteni care m-au crescut la propriu”, spune el.

Meghan Markle și prințul Harry nu și-au putut spune povestea de dragoste atunci când erau încă membri ai familiei regale

Harry a dezvăluit că a „sacrificat tot ce avea” pentru Meghan atunci când au lăsat în urmă viața regală.

În primul episod al serialului, fanii au avut parte de o privire rară în interiorul mega conacului de mai multe milioane de dolari din Canada, folosit de cuplu după ce s-au îndepărtat de familia regală.

Meghan Markle și Harry au promis că vor povesti detalii despre „povestea lor de dragoste” cu propriile lor cuvinte în timpul emisiunii în șase părți. Un clip o arată pe Meghan emoționată, cu un prosop înfășurat în jurul capului.

„Vreau cu adevărat să ajung la cealaltă parte a acestei situații”, spune ea. Ducesa devine lacrimogenă în timp ce adaugă: „Nu mai știu ce să spun.”

Într-un alt clip șocant, ducele și ducesa au afirmat că „nu ni s-a permis să ne spunem povestea” în timp ce lucrau ca membri ai familiei regale. Membrii familiei regale au refuzat să ofere un comentariu pentru Netflix înainte de lansarea show-ului, scrie The Sun.