Mellina de la Survivor România a făcut public ce relație a existat între ea și Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Toată lumea a rămas fără cuvinte

21 sept. 2021
Mellina de la Survivor România a făcut public ce relație a existat între ea și Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Toată lumea a rămas fără cuvinte
Mellina la Survivor România

Roxana Nemeș s-a căsătorit civil în urmă cu câteva zilei cu omul de afaceri Călin Hagima. Cei doi aveau o relație de mulți ani, iar în anul 2019 s-au decis să o și oficializeze. Doar că pandemia le-a dat planurile peste cap și abia acum au reușit să organizeze mult așteptatul eveniment.

Roxana Nemeș este extrem de fericită că a făcut acest pas, iar acum își dorește foarte mult un bebeluș. Ea a postat pe rețelele de socializare fotografii de la cununie și mulți s-au grăbit să o felicite și să-i ureze casă de piatră. Printre aceștia și Mellina, fosta concurentă la Survivor România.

Războinica a fost una dintre rivalele Roxanei Nemeș în competiția filmată în Republica Dominicană și asta pentru că de fiecare dată pe traseu, reușea să o învingă și să aducă puncte echipei sale.

Mesajul cu care Mellina a luat pe toată lumea prin surprindere

Călin Hagima era mereu foarte supărat când vedea că iubita sa este din nou devansată de Furnicuța, cum era poreclită Mellina și se pare că i-a adresat multe înjurături pentru asta. Războinica a aflat tot și este posibil să fi existat chiar și un schimb de replici între cei doi. Cert este că din urarea făcut asta se înțelege.

„Casa de piatra! Va doresc toata fericiriea din lume chiar daca sotul tau mi-a mai umplut din cand in cand frigiderul cand ne “duelam” la Survivor”, a fost mesajul scris de Mellina de la Războinici pentru Roxana Nemeș.

Ambele fete au părăsit competiția cu mult înainte de finală, deși au fost printre cele mai apreciate din competiție. Una pentru fizicul ei demn de invidiat, alta pentru tenacitate, ambiție și sportivitate.

Formatul Survivor România a fost cumpărat acum de PRO TV, în urma unui scandal, iar cei de la Kanal D au rămas practic fără reality show-ul care i-a clsat pe locul 1 în topul audiențelor. Totuși și turcii au transmis că au deja o surpriză pregătită.