Mellina de la Survivor România a semnat din nou cu Kanal D! Pentru ce emisiune și cum a fost posibil: „E ceva cu totul nou pentru mine”

16 nov. 2021
Mellina de la Survivor România a semnat din nou cu Kanal D! Pentru ce emisiune și cum a fost posibil:
Mallina la Survivor România

Mellina a fost una dintre marile surprize de la Survivor România. Aceasta a făcut parte din echipa Războinicilor și mult timp s-a aflat pe locul 1 în topul concurenților cu cea mai mare eficiență din competiție. Cu un fizic foarte firav, Furnicuță, cum era poreclită de colegi, a arătat o forță și o determinare de-a dreptul incredibile.

Deși mulți o vedeau în finală, tocmai datorită performanțelor sportive, Mellina a părăsit competiția după aproximativ patru luni. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa Kanal D și nu a criticat niciodată echipa de producție. Ceea ce se pare că i-a mai adus un contract.

Mellina este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, emisiune de fashion prezentată de Ilinca Vandici. Prezența ei în show este una destul de surprinzătoare. Ea o înlocuiește pe Ioana Filimon, care a fost descalficată (MAI MULTE DETALII AICI).

Mellina, o mare surpriză la Kanal D

„Mi-am dorit sa intru in competitia tocmai pentru ca este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine. Referitor la ceea de ma caracterizeaza ca stil, nu am pus niciodata pret pe accesorizarea hainelor, in general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru ca prefer sa ii cheltui pe experiente si sunt, cumva, in minus, in aceasta zona a modei. Am venit la ca sa invat, sa evoluez. Doresc sa si sa bucur oamenii de acasa”, a declarat Mellina, noua concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Recent, ea și-a lansat un nou videoclip, în care apare și fostul ei coleg, Marius Crăciun. Cei doi joacă rolul unor iubiți, iar piesa este una foarte reușită. Mellina este cântăreață, textier, compozitor și producător. Cel mai mare succes l-a înregistrat cu melodia Poze de album, scoasă în colaborare cu Vescan.