Mihaela Rădulescu, decizia finală după 8 ani de relație cu Felix Baumgartner. A vrut să informeze publicul chiar ea

23 oct. 2021
Mihaela Rădulescu, decizia finală după 8 ani de relație cu Felix Baumgartner. A vrut să informeze publicul chiar ea

Mihaela Rădulescu a fost și contină să fie o divă adevărată… astăzi diva de la Monaco. Vedeta s-a stabilit acolo de dragul fiului său, Ayan și s-a adaptat foarte repede la luxul suprem de acolo. În urmă cu opt ani l-a întâlnit pe Felix Baumgartner, un celebru parașutist și BASE jumper austric, cu o avere impresionantă.

Acesta are astăzi 52 de ani, este de origine austriacă și continuă să fie un bărbat foarte râvnit de femei. Dar Mihaela Rădulescu a știut mereu să-l țină lângă ea și i-a acordat și libertatea de care a avut nevoie.

În ultimii ani, ea a petrecut destul de mult timp în România, pentru că a avut diverse proiecte cu PRO TV. Chiar și acum este detectiv la Masked Singer România, după ce în urmă cu un an a prezentat reality show-ul Ferma.

S-a zvonit intens că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu mai formează un cuplu, mai ales că în ultima vreme s-au văzut destul de rar. Dar diva a vrut să spulbere toate informațiile negative care au circulat prin media cu un mesaj ferm.

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Felix Baumgartner

„8 ani, iubitule! Mă bucur atât de mult că ai intrat în viața mea. Aniversare fericită”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul unui clip cu imagini alături de iubitul său, pe care l-a postat pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, aceasta povestea într-un interviu că deja nu o mai deranjează zonurile despărțirii. Este fericită și împlinită, trăiește viața intens și se bucură de fiecare clipă. Reprezintă un model pentru multe femei.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi, ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Click, în luna septembrie.

„(…)S-au întâmplat atât de multe, de atâtea ori, în 8 ani, încât nu știu dacă ai observat, sunt foarte relaxată la acest capitol, nici măcar nu mai dezmint știrile de genul ăsta, le las acolo și când vă treziți voi mai puțin pregătiți o să constatați că nu s-a întâmplat nimic, de fapt”, a mai adăugat ea.