Mihaela Rădulescu revine în forță! Ce emisiune va prezenta și la ce televiziune. Este supriza anului

04 mart. 2022
Mihaela Rădulescu revine în forță! Ce emisiune va prezenta și la ce televiziune. Este supriza anului

Mihaela Rădulescu revine în forță la TV după emisiunea ”Masked Singer” de la Pro TV. Diva de la Monaco se află în discuții pentru mai multe proiecte.

Mihaela Rădulescu a purtat mai multe discuții cu șefii de la Pro TV pentru următoare proiecte, iar unul dintre ele ar putea fi un nou sezon al emisiunii ”Ferma vedetelor”, scrie click.ro,  care adaugă că se pare că mai sunt și alte proiecte pentru frumoasa brunetă.

Potrivit informațiilor sursei anterior citate, se pare că Pro TV se pregătește de noua grilă de vară și de toamnă, iar printre emisiunile care vor fi difuzate pe micile ecrane se numără”Vocea României”, dar și un nou sezon al emisiunii ”Ferma vedetelor”.

În ceea ce o privește pe Mihaela Rădulescu, aceasta este în cărți și pentru un nou sezon ”Masked Singer România” sau pentru o nouă emisiune care va începe în curând pe Pro TV.

Mihaela Rădulescu se întorce în România pentru mai multe proiecte

Sursa anterior citată mai spune că atunci când se întoarce în România, Mihaela Rădulescu vine pentru mai multe proiecte, nu doar pentru unul singur. Diva de la Monaco, împreună cu echipa ei și cu echipa Pro TV încearcă să lipească mai multe proiecte precum interviuri, podcasturi, întâlniri de afaceri sau evenimente pe care să le prezinte.

În prezent, nu există gale sau evenimente la care să participe, motiv pentru care Mihaela Rădulescu se pregătește doar pentru viitoarele filmări. Nu este prima dată că bruneta se ocupă de mai multe proiecte dintr-un singur foc – la ultimul sezon al emisiunii ”Ferma – Orășeni versus Săteni”, diva de la Monaco a filmat și pentru show-ul de cooking prezentat de Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”.