Mihai Bendeac a făcut pe el, în fața tuturor. Moment penibil care s-a petrecut în public. Cum a ajuns în acest hal

13 mai 2022
Mihai Bendeac a făcut pe el, în fața tuturor. Moment penibil care s-a petrecut în public. Cum a ajuns în acest hal

Moment super jenant pentru Mihai Bendeac. Chiar și așa, actorul încearcă să vadă mereu partea plină a paharului și așa a făcut-o și de această dată, în ciuda celor întâmplate.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Are un mod aparte în care povestește lucrurile și tocmai de aia, fanii săi îl urmăresc mereu cu drag, atât pe scenă cât și pe platoul iUmor de la Antena 1.

Puțini știu însă că atunci când consumă alcool, Mihai Bendeac se schimbă complet, iar asta o spune chiar el. Actorul a rememorat un eveniment super jenant prin care a trecut acum ceva timp.

Băuse cam mult ce-i drept și se afla la mare, așa că nu s-a gândit deloc la urmări. L-au apucat nevoile fiziologice și pentru că nu avea unde să meargă, actorul a făcut ce a știut mai bine.

Mihai Bendeac a făcut pe el, în fața tuturor

De abia după ce momentul a avut loc, acesta a încercat să dreagă situația și a preferat să își toarne o sticlă de vin în cap pentru a explica de ce are hainele ude.

Eram la mare și, din cauza stadiului mult prea avansat de ebrietate, m-am p***t pe mine. Apoi mi-am turnat o sticlă de vin în cap ca să pară că de la aia era udătura.”, a scris Mihai Bendeac răspunzând la întrebarea ”Care e cea mai tare aventură petrecută la mare?”, de pe pagina Radio Zu.

După cum era de așteptat, internauții nu au putut rata momentul și au reacționat rapid la comentariul actorului. Uni s-au amuzat copios, în timp ce alții i-au transmis lui Mihai Bendeac că ”nu este normal”, evident într-un sens amuzant.