Mihai Bendeac șterge pe jos cu Dan Bittman. Este scandal imens între cei doi artiști! De la ce a pornit totul

02 nov. 2021
Mihai Bendeac șterge pe jos cu Dan Bittman. Este scandal imens între cei doi artiști! De la ce a pornit totul

Artistul foarte apreciat de altă dată, Dan Bittman a ajuns să fie ocolit de mai toți prietenii lui. Și asta din cauza declarațiilor extrem de controversate pe care le-a făcut de când a început pandemie și asocierea lui cu personaje ca Diana Șoșoacă. Unul dintre cei mai aprigi critici ai lui este chiar Mihai Bendeac.

Vedeta Antena 1 a declarat într-un podcast că Dan Bittman a influențat negativ milioane de români și că acesta este unul dintre motivele pentru care românii nu se vaccinează și am ajuns să fim numiți idioții Europei.

Mihai Bendeac nu este deloc de acord cu modul în care solistul de la Holograf s-a poziționat în ecuația vaccinării și l-a criticat foarte tare pentru că a îndemnat oamenii să nu-și administreze unul dintre cele patru seruri aprobate în UE. Declarațiile împotriva lui Bittman au fost făcute în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Reacția lui Dan Bittman

Cântărețul a intervenit și el la Xtra Night Show, emisiunea lui Dan Capatos de pe Antena Stars și a spus că se aștepta ca fostul său coleg să-l înțeleagă mai bine. El a mai adăugat și că nu a îndemnat oamenii să nu se vaccineze, ci să-și facă propria alegere.

Dan Bittman a sublinit că a fost totuși deranjat că a fost nimit criminal. Totuși artistul a ținut să precizeze că el nu se poate supăra pe Mihai Bendeac, pe care-l apreciază pentru toate acțiunile caritabile pe care le-a făcut în ultima vreme.

„Ăia sunt prietenii lui, sunt oamenii în care avem în continuare încredere. Nu pot să fiu în mintea lui să înțeleg de ce a spus așa ceva. Eu nu mă pot supăra cu Mihai. Punct. El dacă vrea să o facă, să o facă, nu am nicio problemă. Ieșeam foarte des cu el și Gabi Cotabiță în trecut”, a declarat Dan Bittman la Antena Stars.