Mihai Bendeac, umilință supremă pentru Irina Tănase. Cea mai jenantă dezvăluire despre iubita lui Liviu Dragnea.

05 nov. 2021
Mihai Bendeac, umilință supremă pentru Irina Tănase. Cea mai jenantă dezvăluire despre iubita lui Liviu Dragnea.
Irina Tănase și Liviu Drganea

Mihai Bendeac nu s-a putut abține. Juratul de la IUmor a dat peste un mesaj plin de patos al lui Liviu Dragnea, care tocmai și-a lansat un nou partid politic și a simțit nevoia să-i dea o replică. Și încă una cu adevărat umilitoare, plină de umor și sarcasm, din care nu a lipsit nici numele Irina Tănase, iubita fostului lider al PSD.

De când a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea are un singur gând. Să revină la putere și să-și recupereze locul pierdut. Cum în Partidul Social Democrat clar nu mai are loc, acesta și-a fondat o formațiune proprie, care speră să fie o alternativă la PSD. A încercat și Victor Ponta aceeași rețetă, fără succes.

Liviu Dragnea abordează, ca și Ludovic Orban, tema AUR, patriotismul. Acesta a postat pe facebook un mesaj prin care își anunță electoratul că lucrează la un program de salvarea a României. Oripilat și amuzat deopotrivă, Mihai Bendeac i-a comentat la postare.

„Bună dimineața, patrioți! Țara noastră are nevoie urgentă de măsuri salvatoare și de un plan de redresare și reconstrucție. Am început să lucrăm la un program de guvernare și o strategie care valorifică resursele noastre, agricultura și producția locală, sprijinirea firmelor românești.

Pregătim un set de măsuri care să permită oportunități și un trai decent fiecărui român, dar și reforme și investiții puternice în sănătate și educație. Vom salva România împreună, dragi români. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Mihai Bendeac a umilit-o crunt pe Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Replica lui Mihai Bendeac a fost spontană și genială. Desigur că a fost plină de umor, dar cea mai mare umilință a fost adresată practic Irinei Tănase. Desprea aceasta, actorul a spus sarcastic că este „prima femeie a țării, o tânără așa cum ar trebui să fie toate tinerele românce”. Reamintim că între cei doi iubiți este o diferență de vârstă de 30 de ani și că cei doi copii ai fostului lider PSD sunt mai mari de ani decât actuala parteneră de viață a tatălui.

„Dumneavoastră, domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare. Cel mai bun și drept și cinstit Om politic pe care l-a avut România. Capul sus! Cei care v-au aruncat în temniță vor plăti! Suntem alături de dumneavoastră! Vă iubim și vă votăm! Avem nevoie de un politician onest, bun român, care să pună la respect Europa și pe toți cei care vor să ne cotropească! Vrem să fim noi cu noi! Români între români! Să nu vină alții să ne dea nouă lecții de democrație!

Vă aplaud și am să vă fiu alături mereu. Și dumneavoastră si scumpei dumneavoastră iubite, prima femeie a țării, o tânără așa cum ar trebui să fie toate tinerele românce! Votez Liviu Dragnea! Votez cinstea și dreptatea! Spunem NU hoților! Spunem NU trădătorilor de țară!!! Spunem NU vaccinării!!!! Hai România! Te iubesc, Liviu Dragnea!!!”, a scris Mihai Bendeac ca și comentariu la postarea lui Liviu Dragnea, pe care apoi l-a expus și pe pagina lui de facebook.