Mihai Bobonete a făcut-o de râs pe Andra la filmările de la Românii au talent? Cum a poreclit-o actorul. Este jenant

06 mai 2022
Mihai Bobonete a făcut-o de râs pe Andra la filmările de la Românii au talent? Cum a poreclit-o actorul. Este jenant

Mihai Bobonete este unul dintre noii jurați din sezonul acesta de la „Românii au talent”. El s-a integrat foarte repede în echipa de la Pro TV, fiind extrem de natural. În stilul său caracteristic, actorul din „Las Fierbinți” i-a pus Andrei o poreclă chiar în direct.

Fanii emisiunii de la Pro TV au fost surprinși atunci când cunoscutul actor a folosit o poreclă pentru a o striga pe Andra. Îndrăgita artistă a fost la fel de surprinsă.

„Mihai Bobonete: Năsuc!

Andra: Of, Doamne!

Mihai Bobonete: Mă gândeam că o să îți lipsească!

Andra: Știi filmul cu Lady Gaga? Doar că eu am nasul mai frumos!”, a fost discuția celor doi.

Câte clase are Mihai Bobonete

Cunoscutul actor a renunțat la Facultatea de Electrotehnică pentru a intra la actorie, însă nici pe aceasta nu a terminat-o. Juratul de la „Românii au talent” a făcut actorie un singur an, însă nu a terminat studiile în acest domeniu, lucru ce nu se vede deloc după felul în care joacă în prezent.

Mihai Bobonete nu a explicat concret care au fost motivele pentru care nu a făcut nicio facultate, însă a precizat că ceva nu a mers bine în această direcție.

”Cred că a fost o neînțelegere din ambele părți. Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea”, mai povestea el.

Cu alte cuvinte, actorul are doar liceul terminat, fără alte studii superioare, însă iată că pentru el, talentul a fost mai presus de câteva diplome.