Mihai Bobonete dă toate planurile peste cap cu Las Fierbinți. Deja este ferm în decizia lui

12 mai 2022
Mihai Bobonete dă toate planurile peste cap cu Las Fierbinți. Deja este ferm în decizia lui

Serialul Las Fierbinți continuă să suscite interesul românilor, care continuă să-l urmărească în număr mare, nu doar la PRO TV, ci și pe Youtube, unde apar multe scene amuzante din peliculă. Mihai Bobonete, care-l interpretează pe Bobiță în producție se bucură de un succes enorm, inclusiv la Românii au talent.

Aseară, în Las Fierbinți, la cerințele primarului, Robi a început „demolarea” primăriei. Fiind deteriorată, Vasile a mutat birourile instituției la el acasă, ca mai apoi să încerce să își construiască piscină, sub pretextul unui bazin pentru stingerea incendiilor.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 8.2 puncte de rating și 29.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.2 puncte de rating și 14.9% share. La nivel național, peste 1.4 milioane de români au urmărit serialul.

Bobiță/ Bobonete dă toate planurile peste cap

Cârciumile din sat decid să nu mai dea băutură pe datorie, lucru care nemulțumește clienții fideli, dar fără bani: Celentano, Firicel și Giani. Ca să își plătească datoriile, Celentano acceptă munci pe care în trecut le refuzase și este dispus să facă și un discount la prețul inițial. Află dezamăgit că nu mai este nevoie de ajutorul lui, între timp Rață a învățat, de pe internet, să-și pună singur parchet.

Astăzi, de la 20:30, aflăm de la Dalida cum plănuiește Vasile să-și construiască piscină pe bani europeni, după modelul primarului din satul vecin. Vasile încearcă să-i dea șpagă inspectorului pentru a-i aproba proiectul, dar când să bată palma, vine Bobiță, interpretat de Mihai Bobonete cu o idee care îi dă planul peste cap.