Mihai Bobonete divorțează de sotia sa Cătălina dupa 25 de ani relatie? Decizia neasteptată luata de actorul din Las Fierbinți

01 mart. 2023
Mihai Bobonete divorțează de sotia sa Cătălina dupa 25 de ani relatie? Decizia neasteptată luata de actorul din Las Fierbinți

Mihai Bobonete formează un cuplu de ani buni cu Cătălina, care îi este și soție. Iată însă că între cei doi lucrurile nu sunt chiar lapte și miere, iar asta o spune chiar actorul din Las Fierbinți.

La un moment dat, Mihai Bobonete a vrut să divorțeze de soția sa Cătălina. Știm prea bine că toată lumea vorbește despre celebra criză a bărbaților de la 40 de ani.

Pentru Mihai Bobonete în schimb lucrurile au fost ceva mai dificile. Fix când a împlinit această vârstă a venit pandemia, iar deși și-ar fi dorit să divorțeze atunci de soția sa, se pare că nu prea i-a ieșit.

În momentul în care i-a spus soției despre divorț, Cătălina a avut or reacție complet neașteptată. Aceasta l-a avertizat pe actor cu privire la urmările deciziei sale și se părea că acesta s-a potolit imediat când a cântărit totul mai bine.

”Exact când am făcut 40 de ani a venit pandemia. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, eu n-am putut să mă duc la femei pe banii mei, eu n-am putut să mă tatuez, n-am putut să fac nimic. Unde divorțezi tu în pandemie, când nu aveai voie să ieși din casă?

Eu m-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin, și i-am zis Cătălinei că eu divorțez! Ea: Păi și unde divorțezi că nu ai voie să ieși din casă? Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă. Și a mai zis: Lasă, stai să treacă pandemia.” a menționat Bobonete în cadrul podcastului pe care îl moderează.

Mihai Bobonete a vrut din nou să divorțeze de Cătălina

Și să nu credeți că a fost prima oară când s-a gândit la divorț. Tot sub pretextul crizei de 40 de ani, un an mai târziu când avea 41 de ani, acesta a vorbit din nou despre separare, însă iată că a venit virusul Omicron și din nou i-a dat planurile peste cap actorului din Las Fierbinți.

”Și am făcut 41, nu a trecut criza și i-am zis Cătălinei, că ea era bucuroasă că mi-a trecut: Nu, am făcut 41, dar anul ăsta divorțez. Ea: Unde divorțezi că a venit Omicronul, iar nu ai voie, iar cu mască, iar cu teste peste teste”, a mai povestit actorul.

Iată că între timp, s-ar părea că acesta s-a mai liniștit, iar momentan, nu se mai pune problema de divorț între el și soția sa, Cătălina.