Mihai Petre a anunțat că se desparte de soția sa, Elwira după 21 de ani de relație. A spus public și motivul

10 nov. 2021
Mihai Petre a anunțat că se desparte de soția sa, Elwira după 21 de ani de relație. A spus public și motivul
Mihai Petre și soția lui, Elwira

Mihai Petre formează un cuplu cu soția sa, Elwira de 21 de ani. Cei doi au fost inițial doar parteneri de dans, iar apoi au devenit iubiți și de 13 ani sunt și căsătoriți. Ei au împreună și două fetițe superbe și în ciuda micilor crize de nervi ale artistului, se înțeleg perfect.

Elwira Petre este una dintre cele mai iubite concurente de la Asia Express. Chiar și Gina Pistol a dezvăluit că este preferata ei. Soția lui Mihai Petre a impresionat prin calm, dar și forța cu care a reușit să treacă peste fiecare probă cu bine. Nu-și poate imagina viața fără partenerul său, iar când au fost obligați să formeze echipă cu alți concurenți, a suferit mult.

Anunțul cu care Mihai Petre a luat prin surprindere pe toată lumea

Ei bine, în ediția de miercuri, Elwira Petre va vărsa din nou lacrimi și asta pentru că Irina Fodor a anunțat că se schimbă regulile la Asia Express. Concurenții vor fi separați. O parte rămân alături de ea și îndeplinesc anumite provocări, iar ceilalți pleacă în misiune singuri și trebuie să-și găsească și cazare tot singuri.

Mihai Petre este pus pe glume și a făcut un promo emisiunii anunțând pe facebook că se desparte de soția lui. Desigur doar temporar, însă la cum suna prima parte a mesajului păreau lucrurile serioase. Cei doi soți nu divorțează, însă. Au fost separați doar o zi pentru că asta le-au impus producătorii Asia Express.

„După 13 ani de căsătorie și 21 de ani de relație, a venit acel moment trist in care va anunțam ca de astăzi vom merge pe drumuri separate… 💔 dar care, speram noi, se vor întâlni vreaodata pe #drumulimparatilor @asiaexpressromania A fost un parcurs frumos, și sper sa ne urmăriți și separat. Pe @elwirapetreofficial din living, eu mulțumindu-ma si cu televizorul din Bucătărie sau din dormitor, de pe canapea, diseară de la 20:30 @antena1_oficial Ce credeați? Ca va părăsim așa, cu una cu doua?”, a scris Mihai Petre pe facebook.