Mihai Petre a izbucnit în lacrimi. Nu s-a putut abține deși e un bărbat puternic. Ce s-a întâmplat cu fiica lui: „Ieri, la școală…”

22 sept. 2022
Mihai Petre a izbucnit în lacrimi. Nu s-a putut abține deși e un bărbat puternic. Ce s-a întâmplat cu fiica lui:

Mihai Petre a trecut prin momente neobișnuite. Celebrul dansator a fost emoționat până la lacrimi, iar soția sa, Elwira Petre a rămas și ea surprinsă de atitudinea celebrului dansator. 

La școala Catincăi, fiica lui Mihai Petre s-a organizat Ziua Tatălui în urmă cu ceva timp, iar evident, Mihai Petre a participat și el însă nu se aștepta ca fiica sa să îl impresioneze până la lacrimi.

Aceasta i-a scris o scrisoare tatălui său, ba chiar l-a și desenat în timp ce dansează cu ea, cu o cămașă larg deschisă așa cum o făcea în urmă cu ani de zile. Momentul a fost atât de intens, încât Mihai Petre nu s-a putut abține deloc.

”Ieri la școală cu Catinca am sărbătorit Ziua Tatălui. Iar m-a bușit plânsul citind scrisoarea de la ea. Aici în schimb zâmbeam pentru că m-a desenat dansând împreună cu ea, sub discobol, cu o cămașă larg deschisă, cum purtam odinioară pe la concursuri.

Viața e frumoasa. Multumesc, Catinca”, le-a mărturisit câștigătorul de la Asia Express fanilor săi, pe Instagram.

Mihai Petre are o relație specială cu fiicele sale

Să nu uităm că Mihai Petre are o relație specială cu cele două fiice ale sale, Catinca și Ariana. Mai mult de atât, competiția Asia Express l-a făcut să realizeze și mai mult cât de importantă este familia.

Chiar el și soția sa mărturiseau că în ultimele zile din competiție dorul de casă și de familie a devenit din ce în ce mai puternic, însă în final, familia a reușit să se reunească.

”Mi-a fost greu să îmi adun gândurile, care, în loc să meargă către finală, erau îndreptate către fete și familia noastră. Dar am încercat să mă adun și să duc finala mai departe.

Sigur că fetele poate au mai făcut și boacăne despre care noi nu știm. Râdeam cu părinții mei că noi am fost în „Asia Express”, iar ei au avut „Asia Express” chiar acasă. ”, povestea Elwira Petre.