Mihai Petre a spus adevărul despre ce s-a întâmplat la Asia Express. Elwira Petre, mărturii cutremurătoare

16 nov. 2021
Mihai Petre a spus adevărul despre ce s-a întâmplat la Asia Express. Elwira Petre, mărturii cutremurătoare
Mihai și Elwira Petre

Asia Express se apropie de sfârșit. Doar câteva zile ne mai despart de marea finală, iar pe ultima sută de metri, Mihai Petre și Elwira au vorbit despre întreaga competiție, dar și despre detaliile care nu au fost difuzate niciodată.

Mihai Petre și Elwira sunt una dintre cele mai puternice și unite echipe de la Asia Express, iar acesta este și motivul pentru care săptămâni întregi s-a zvonit că ei vor fi cei care câștigă premiul cel mare.

Dincolo de ambiția pe care au demonstrat-o amândoi, în spate se ascund momente extrem de dificile, povestește cuplul. Cei doi au mărturisit că dorul de casă și dorul de fete l-au resimțit pe toată perioada competiției.

Chiar dacă fizic erau pregătiți, din punct de vedere sentimental, lucrurile nu au mers prea bine. Mai mult de atât, Elwira și Mihai Petre spun că experiența cu autostopul a fost cea mai dezastruoasă, existând momente în care își pierdeau de tot speranța, dar iată că norocul le-a surâs de fiecare dată.

”Au fost extrem de multe momente dificile, dar cred că cel mai greu din toată călătoria asta a fost dorul de fete şi dorul de casă. Fizic nu aveam probleme, simţeam că suntem pregătiți, dar dorul de ele ne omora în fiecare zi. Pe lângă asta, autostopul a fost înfiorător, pentru că erau zile şi locuri în care treceau foarte puţine maşini şi simţeai cum se duce încet, încet orice urmă de speranţă”, au dezvăluit Mihai și Elwira Petre pentru viva.ro.

Ce relație au avut cu ceilalți concurenți de la Asia Express

Echipa Mihai Petre și Elwira a fost aspru criticată atât de restul concurenților cât și de fani, având în vedere ambiția pe care cuplul a prezentat-o ediție de ediție. Cei doi mărturisesc însă că s-au înțeles în general bine cu toată lumea, însă într-adevăr, au existat și momente neplăcute, dar și altele mai bune care au compensat totul.

”De înţeles ne-am înteles cu toată lumea, dar e firesc ca, la un moment dat, să apară nişte afinități, pasiuni comune, principii comune, şi atunci te simţi mai apropiat de persoanele respective”, au mai spus Elwira și Mihai Petre.

Pentru cei doi, Asia Express a fost o adevărată provocare. Au cunoscut oameni noi, au trăit experiențe la care nu s-ar fi așteptat vreodată și nu regretă nici măcar o secundă alegerea făcută.

”Când vizitezi o ţară străină, stai de obicei la hotel, mergi în locurile turistice şi aia e. În „Asia Express ajungi în casele localnicilor, localnici aleşi întâmplător, oameni cu tot felul de poveşti, şi faci asta în fiecare seară. Asta mi se pare ceva incredibil şi o experiență pe care niciodată nu am fi putut-o trăi dacă nu eram parte din acest show”, au mai mărturisit Elwira și Mihai Petre.