Mihai Petre, dat afară de la Asia Express? Ce acuzații grave i-au adus toți ceilalți concurenți

08 nov. 2021
Mihai Petre, dat afară de la Asia Express? Ce acuzații grave i-au adus toți ceilalți concurenți

Echipa formată din Mihai Petre și soția sa, Elwira a reprezentat o mare surpriză pentru fanii Asia Express. Celebrul dansator a arătat pe parcursul show-ului o ambiție ieșită din comun și mulți l-au criticat pentru asta. El a devenit într-un timp record ținta celorlalți concurenți, care l-au pus la zid cu toate ocaziile.

Mihai și Elwira Petre au câștigat până acum cele mai multe amulete, iar asta i-a deranjat pe cei din echipele rivale. De aici și comentariile negative la adresa lui. Fiind fost sportiv de performanță, acesta nu vizat decât locul 1 în orice misiune, iar competitivitatea lui i-a enervat la culme pe ceilalți fiindcă nu reușeau să-l întreacă.

Aceștia l-au criticat intens cu toate ocaziile și au sperat ca acesta să facă un pas greșit și să fie dat afară de la Asia Express pentru ca și ei să aibă o șansă la amuletă.

Elwira Petre, veriga puternică la Asia Express

Deși majoritatea au considerat că veriga puternică din echipă este Mihai Petre, în realitate Elwira este cea care a dus greul. Foarte diplomată și puternică totodată, ea a știut să mențină echilibrul perfect atât în cuplu, cât și în echipa de la Asia Express. Și-a completat partenerul perfect și astfel ei au ajuns până la finalul competiției.

Sunt numeroase surse media care susțin că Mihai și Elwira Petre au și ridicat trofeul la final. În momentul de față, mai sunt cinci echipe în concurs și etapele sunt filmate în Iordania.

Printre favoriți se numără și Emi și Cuza, dar și surorile Lidia Buble și Estera, care pare că au ieșit din cursă înainte de marea finală. Natancitii au dat și ei dovadă de multă ambiție și determinare, dar nu au impresionat prin modul în care au concurat.

Adrian Trandafir și fiica ei, Maria Speranța mai sunt și ele în joc, dar șansele lor la trofeu sunt minime. Momentan acestea fac încă parte din show și se descurcă foarte bine.