Mihai Petre și Elwira Petre divorțează? Ea a plâns mult. Ce s-a întâmplat între cei după filmările de la Asia Express

05 oct. 2021
Mihai Petre și Elwira Petre divorțează? Ea a plâns mult. Ce s-a întâmplat între cei după filmările de la Asia Express

Mihai și Elwira Petre formează un cuplu de mulți ani. Pe cei doi i-a unit pasiunea pentru dans. El își căuta o parteneră și a găsit-o în anul 2001. Cei doi au obținut multe performanțe notabile ca și pereche de dansatori profesioniști, iar în 2008 au ales să-și unească destinele pentru totdeauna.

Elwira Petre, pe numele de fată Elwira Duda este poloneză la origine, dar s-a mutat cu totul în România de aproape 20 de ani. Vorbește limba română perfect, fără accent, dar de multe ori îi este dor de țara ei de origine. Acest lucru se vede și în filmările de la Asia Express, unde apare frecvent cu ochii în lacrimi.

Prezența lui Mihai Petre și a soției lui, Elwira a fost o mare supriză atât pentru public, cât și pentru concurenți. Însă pandemia le-a afectat serios veniturile. În primul rând au fost nevoiți să țină școala de dans închisă multe luni, iar de cealaltă parte, celebrul dansator a rămas fără contractul de la PRO TV, unde era jurat la Românii au talent.

Elwira Petre a plâns tot timpul la Asia Express

Deși a sperat să vină o ofertă de la concurență, acesta a rămas să se descurce pe cont propriu. A încercat un podcast, dar nu a avut prea mult succes, așa că s-a văzut nevoie să accepte provocarea Asia Express și să facă tot ce este posibil pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție.

A fost foarte greu atât pentru el, cât și pentru soție pentru că nu erau genul de persoane care să se integreze în acest tip de reality show-uri. Tocmai de accea, de multe ori au avut nervii întinși la maxim, iar restul concurenților i-au criticat destul de mult.

La un moment dat, pe traseu, nervos Mihai Petre a țipat foarte tare la Elwira. Connect-R era prin preajmă și a fost oripilat de ceea ce se întâmplă. De aici doar un pas până la zvonurile de divorți, apărute în mediul online.

Elwira Petre a plâns foarte des pe parcursul filmărilor de la Asia Express, iar Mihai Petre a spus că nu va mai participa niciodată la  acest tip de emisiune. Cu toate acestea, au apărut informații că ei ar fi câștigat show-ul la final în fața echipei formate din Emi și Cuza de la Noaptea Târziu.