Mihai Trăistariu uimește pe toată lumea. Motivul pentru care a decis să se vaccineze. Are legătură cu videochat-ul

29 oct. 2021
Mihai Trăistariu uimește pe toată lumea. Motivul pentru care a decis să se vaccineze. Are legătură cu videochat-ul

Mihai Trăistariu se declara în urmă cu puțin timp un mare fan al Dianei Șoșoacă. Ba chiar o ruga să candideze la alegerile prezidențiale pentru că el o va susține. Aceasta nu a rămas datoare și i-a mulțumit artistului pentru sprijin. Acum, însă fostul component al trupei Valahia s-a răzgândit.

Mihai Trăistariu are de gând să se vaccineze și a vrut să-și anunțe fanii și de ce a luat această decizie. Artistul a fost recent concurent la Masked Singer România, dar spre marea lui dezamăgire a fost eliminat din competiție mult mai repede decât și-ar fi dorit.

El s-a ascuns sub costumul Stelei și chiar a dezvăluit că s-a gândit de câteva ori să renunțe din cauza faptului că masca era foarte grea. Cântărea 20 de kilograme doar capul. L-a oprit clauza din contractul cu PRO TV. Dacă renunța la show avea de plătit o sumă uriașă, așa că a strâns din dinți și a mers mai departe.

Mihai Trăistariu se vaccinează, iar mesajul lui a fost unul extrem de surprinzător. Printre altele a spus că face acest gest și pentru colega lui care face videochat, dar și pentru toți românii. Speră ca după ce ajungem la o rată de vaccinare de 70% să putem relua viața normală. El mai spune și că fără vaccin nu mai poate cânta, iar asta ar fi foarte greu pentru el.

Mesajul complet al lui Mihai Trăistariu

“Am fost primul artist care a anunțat că se va vaccina, încă din decembrie 2020, când ne anunțau că a apărut miracolul numit vaccin. Din mers, am tot ezitat, pentru că micii și berea, loteria vaccinării și campania groaznică și forțată dusă de Guvern… nu m-au mai convins. Bașca, am început să mai fac și politică, intrând în conflict cu toți prietenii mei. Am tot așteptat. Am tot comentat. Am tot zis să văd până unde se va ajunge.

Poate… am sperat în sinea mea că va trece totul înainte de a fi nevoit să mă vaccinez și eu. Dar… n-a fost așa! Și-atunci… Nu mi-e frică nici de virus (am avut Covid, cu simptome mici = febră musculară și tuse )… Nu mi-e frică nici de vaccin. Mama mea a iubit medicina (Dumnezeu s-o ierte!) și cu siguranță m-ar fi îndemnat să-l fac, fără teamă.

În plus, m-am mai vaccinat de capul meu, prin 2010… când a fost nebunia cu virusul H1N1. Apoi, m-am vaccinat încă de două ori, prin 2015, când am fost în Africa, pentru show-ul , difuzat de Pro Tv. Nu puteai ajunge în Africa fără cele două vaccinuri: pentru malarie și febra tifoidă. Deci nu sunt un anti-vaccinist!

Însă… Mă voi vaccina forțat de situație! Ca să pot cânta! Trăiesc cu speranța că vom fi lăsați în pace după ce 70% din români le vor îndeplini dorința aleșilor noștri. Mă voi vaccina ca să ajungem la procentul dorit de OMS și să ne lase să fim artiști în continuare, să facem ce știm de-o viață. Mă voi vaccina pentru colegul meu ultra-talentat, care acum vinde viori ca să poată pune ceva pe masă (dac-ați ști cine a ajuns așa v-ați cruci!).

Mă voi vaccina pentru colega mea, care face acum videochat ca să-și poată plăti facturile. Mă voi vaccina pentru colegul meu care face taximetrie, deși știe să cânte perfect la 3 instrumente, iar specialiștii îl consideră un fenomen în domeniul muzical. Mă voi vaccina pentru colegul meu, care acum este bodyguard și pe care l-am întâlnit la intrarea unei bănci. Stătea cu capul în jos, jenat, să nu-l recunosc.

Mă voi vaccina pentru colega mea, care mi s-a plâns că, de la începutul pandemiei, n-a mai avut niciun concert, n-a mai produs niciun ban. A trăit un coșmar, și-a vândut apartamentul ca să poată supraviețui, iar acum locuiește cu mama ei, la țară, uitată de lume. Mă voi vaccina pentru toți acei colegi-artiști, care au reușit cumva să supraviețuiască, să se reinventeze și al căror suflet plânge în fiecare noapte, prin somn, de dorul scenei, de dorul spectacolelor de altădată”, a scris Mihai Trăistariu, pe Facebook.