Mircea Badea a intrat în comă. Probleme imense de sănătate. Ce s-a întâmplat cu realizatorul Antena 3

16 oct. 2021
Mircea Badea a intrat în comă. Probleme imense de sănătate. Ce s-a întâmplat cu realizatorul Antena 3

Mircea Badea a dezvăluit în urmă cu mai mult timp că suferă de o boală incurabilă, boala celiacă. Mai exact intoleranță la gluten. Adică realiztorul Antena 3 nu are voie să mănânce nimic care conține făină de grâu de exmplu. Regimul de viață este unul destul de strict atunci când esti diagnisticat cu această afecțiune, dar se poate trăi normal totuși.

Mircea Badea pare foarte panicat atunci când vine vorba de boli. Încă de la începutul pandemiei, el și-a luat toate măsurile de precauție și era îngrozit de ideea că ar putea ajunge la spital. Acesta a fost și motivul pentru care de multe ori a avut ieșire care au părut de-a dreptul halucinante.

Acum realizatorul Antena 3 este foarte indignat de situația cu care se confruntă țara noastră. În timp ce în restul Europei, lucrurile au revenit la normal și numărul cazurilor de coronavirus este foarte mic, noi suntem în plină pandemie, mai rău ca oricând. Deja am depășit 15.000 de noi cazuri pe zi și am început să transportăm pacienți în străinătate.

Medicul epidemiolog Alexandra Rafila spunea într-un interviu că dacă vom continua așa timp de două săptămâni va fi un adevărat dezastru. Medicii nu vor mai rezista, iar sistemul se va prăbuși. Cu toate acestea, oamenii continuă să refuze vaccinarea.

Mărturisirea lui Mircea Badea. A fost în comă, iar medicina modernă l-a salvat

Mircea Badea este și el enervat de modul în care reacționează românii și a făcut o serie de dezvăluiri în direct. El a povestit că atunci când era mic a fost în comă și că medicina modernă a fost cea care l-a salvat. Practic a dat un semnal către cetățeni să se vaccineze pentru că nu li se poate întâmpla nimic rău.

„În cele din urmă, pare că pe planetă, din multe puncte de vedere, teza va fi scapă cine poate. Aici pe cocioc inclusiv. În străinezia, din punct de vedere al crizei sanitare, să zicem că lucrurile s-au rezolvat în mare parte. În România nu, deci aici cu atât mai mult se va aplica legea lui Darwin.

Apropo că tot zic de Darwin, mă întreabă lumea de ce i-am înnebunit cu Darwin ăsta. Dom’le, eu mă refer inclusiv la cei care zic că omul are de la Dumnezeu un sistem imunitar care se poate lupta cu orice, să avem încredere în natură, să terminăm cu chimia, cu prostiile astea, că natura oferă toate răspunsurile. Păi Darwin exact asta a spus, a vorbit despre selecția naturală, când natura decide”, a spus Mircea Badea.

Apo realizatorul Antena 3 a continuat explicând că „cei mai mulţi dintre noi nu am fi fost pe planetă”, inclusiv el, dacă nu ar fi existat medicina modernă. În acest context, Mircea Badea a dezvăluit că a fost foarte bolnav când era copil.

„Dacă nu era medicina modernă, cei mai mulţi dintre noi nu am fi fost pe planetă. De exemplu, eu. Eu nu aş fi fost pe planetă dacă nu era medicina modernă. Când am fost mic, am fost în comă, am fost bolnav. Am avut nişte probleme mari de tot.
Asta zice Darwin, selecţie naturală. E cu natura, să avem încredere în natură. Cu siguranţă, natura îşi va face treaba. Pe ea chiar putem conta! Absolut, natura zice ‘tu da, tu nu’. De altfel, şi când eram mici şi jucam fotbal, dacă se lovea mingea de ceva şi intra în poartă asta şi ziceam, că dom’le natura… Exact aşa!”, a conchis Badea.