Mirela Vaida a reușit să obțină audiențe record cu Acces Direct, emisiunea pe care o prezintă. Doar că și amenzile primite de la Consiliul Național al Audiovizualului au fost unele pe măsură. Și cum postul Antena 1 a tot fost criticat pentru producțiile de acest tip, considerate de proastă calitate, șefii trustului au luat o decizie drastică.
Conform surselor ShowBlitz.ro, confirmate și de cele ale CanCan, după lungi discuții cu managementul companiei, Camelia Voiculescu, cea care este și principala acționară a trustului practic, a luat decizia să mute emisiunea Acces Direct de la Antena 1 la Antena Stars. Planul este unul mai vechi, iar acum se continuă practic.
Mai întâi au făcut același lucru cu show-ul lui Dan Capatos, considerat la fel, de slabă calitate. Iar acum fac același lucru cu o altă producție controversată. Automat Mirela Vaida este practic dată afară de la Antena 1. Dacă vrea să mai rămână în trust, trebuie să devină prezentatoare la Antena Stars, ceea ce nu-i convine deloc.
De aici și ultimele ei declarații surprinzătoare. Mai exact cele legate de faptul că dorește să facă și cel de-al patrulea copil.
”Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a declarat Mirela Vaida într-un interviu pentru OkMagazine.ro.
Antena 1 dorește să-și îmbunătățească imaginea și elimine toate producțiile controversate de pe post. Scopul este să crească și costul pentru publicitate, chiar dacă este posibil ca audiența să mai scadă. În același timp, vor și să crească Antena Stars. Trebuie precizat că emisiunile cu conținut considerat de proastă calitate nu sunt la fel de bine monetizate, cum sunt cele de tipul Asia Express de exemplu.