Mirela Vaida rupe tăcerea. Ce salariu primește de la Antene. Nu este deloc mulțumită. Suma nu este prea mare

11 iun. 2022
Mirela Vaida rupe tăcerea. Ce salariu primește de la Antene. Nu este deloc mulțumită. Suma nu este prea mare

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România, emisiunile sale fiind apreciate de majoritatea românilor. Pe acest fond, mulți spun că blondina are un salariu pe măsură, însă vedeta de la Antena 1 nu este deloc mulțumită.

Mirela Vaida a vorbit la un moment dat despre salariul pe care îl primește de la Antenă pentru emisiunea pe care o prezintă, însă nu a spus concret care este această sumă. Cu toate acestea, sursele ShowBlitz spun că ar câștiga la final de lună, aproximativ 5.000 de euro.

Vedeta povestea că salariul ei este calculat în funcție de numărul de emisiuni pe care le prezintă într-o lună de zile și că a negociat o anumită sumă pe care o primește după fiecare ediție. La finalul lunii, această sumă este înmulțită cu numărul de emisiuni prezentate.

”Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă. Se înmulţeşte cu câte zile am lucrat”, a spus Mirela Vaida la un moment dat.

Mirela Vaida s-a confruntat cu mai multe probleme

În cadrul unui alt interviu, Mirela Vaida a povestit că de-a lungul carierei sale s-a confruntat cu o grămadă de probleme, de la a cădea sunetul în platou, la momentul în care o femeie a intrat goală în emisie și a aruncat cu un bolovan către prezentatoare.

”De la a cădea sunetul, la a cădea lumina, de la a pica generatorul, până la a fi pe punctul de a primi bolovani în cap. Cea mai mare provocare este să poți să rămâi tu după orice ți se întâmplă în direct. (…) Asta înseamnă direct”, a precizat prezentatoarea emisiunii ”Acces direct”.