Mirela Vaida spune adevărul despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

08 mai 2021
Mirela Vaida spune adevărul despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”
Mirela Vaida

Ștefan Bănică Junior este extrem de mândru de toți cei trei copii ai săi. Radu Ștefan Bănică este fiul lui cel mai mare, din relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu. Acesta are acum 19 ani și este student la actorie în cadrul UNATC, prilej de mare mândrie pentru tatăl său.

Radu Ștefan Bănică a reușit deja să semneze un contract important cu Antena 1 și este unul dintre concurenții de la emisiunea Te cunosc de undeva, unde-i are colegi pe Mirela Vaida, Pepe sau Romică Țociu. Mulți s-au grăbit să pună succesul tânărului pe seama faimei tatălui său super celebru.

Mirela Vaida a spus adevărul despre Radu Ștefan Bănică

Doar că Radu Ștefan Bănică a reușit să ridice sala în picioare cu prestațiile lui și a impresionat de fiecare dată și juriul. Andreea Bălan chiar i-a spus că s-a născut pentru a fi pe scenă și l-a îndemnat să meargă mai departe pe acest drum.

În una din edițiile Te cunosc de undeva, fiul lui Ștefan Bănică a impresionat mai mult ca oricând.

„Ia uite-l! E Bănică tot!”, a spus Romică Țociu, conform Voxbiz.ro, care l-a privit din culise. Mirela Vaida, aflată lângă el a ținut să-l contrazică pe actor: „Nu, nu e băiatul lui tata, se descurcă foarte bine singur. Duce povara asta că e băiatul lui tata foarte bine. Demonstrează că merită”.

Emilia Popescu îl critică pe fiul lui Ștefan Bănică

Emilia Popescu a fost puțin răutăcioasă și a arătat că a încurcat puțin pașii la coregrafie, dar Pepe i-a luat apărarea lui Radu Ștefan: „Cum să se încurce, n-a încurcat nimic, mă. S-au încurcat restul. E bombardier băiatul!”.

Radu Ștefan Bănică

Emisiunea „Te cunosc de undeva” îi are ca gaze pe Cosmin Seleși și Alina Pușcaș și a fost mult timp lider de audiență sâmbăta seara. Acume ste depășită de Survivor România, reality show-ul fenomen de la Kanal D.

Emisiunea de pe Antena 1 a ajuns la cel de-al 16-lea sezon, iar ca și concurenți, pe scenă intră săptămânal Pepe, Emilia Popescu, Ana Baniciu, Raluka, Adriana Trandafir, Radu Ștefan Bănică, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Romică Țociu, Mirela Vaida și Cristina Vasiu. Aceștia interpretează diverse personaje și apoi primesc note din partea unui juriu format din Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și actorul Cristi Iacob, care i-a luat locul lui Andrei Aradits.

Vezi și Florin Ristei, părăsit de iubită pentru un bărbat celebru. Este o umilință greu de suportat. Cum a ajuns să formeze un cuplu cu Naomi Hedman