Mirela Vaida, umilință supremă pentru Monica Gabor. A dezvăluit ce legătură are cu celebra Vulpița

24 sept. 2021
Mirela Vaida, umilință supremă pentru Monica Gabor. A dezvăluit ce legătură are cu celebra Vulpița

Mirela Vaida continuă să fie prezentatoarea emisiunii Acces Direct, după ce a preluat acest rol de la Simona Gherghe, care plecase în concediu de maternitate. Într-un final, producătorii au preferat-o să rămână definitiv, iar aceasta a reușit să înregistreze audiențe record.

Serialul Vulpița și Viorel a făcut senzație. Pe de o parte, telespectatorii urmăreau fiecare episod din telenovela care nu se mai termina la Acces Direct, iar pe cealaltă parte Mirela Vaida era foarte criticată pentru că promovează acest tip de personaje.

Vedeta Antenei 1 a încercat să se apere și să justifice de ce a ales să prelungească show-ul creat de cei doi tineri căsătoriți din Blegești și a făcut o comparație umilitoare. Practic pentru ea Vulpița și Viorel reprezentau fostul cuplu celebru format din Monica Gabor și Irinel Columbeanu.

Mirela Vaida, cea mai mare umilință pentru Monica Gabor

„Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva?

Acesta este un model în viață? Nu. A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Atunci trebuie să îi măsurăm cu altă oca.

Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, spunea Mirela Vaida în urmă cu ma multe luni, într-un interviu la DC News TV.

Mirela Vaida a ținut să sublinieze că nu s-a gândit niciodată că se va ajunge atât de departe și că va înregistra cifre record de audiență, dar pe parcurs a realizat că această poveste are potențial de „telenovelă”, așa că a continuat.

Acces Direct a primit de-a lungul timpului multe amenzi de la CNA din cauza derapajelor înregistrate.