Moment rar! Andreea Marin și-a ieșit din minți. A șters pe jos cu mai multe vedete de televiziune. Ce a supărat-o

09 nov. 2021
Moment rar! Andreea Marin și-a ieșit din minți. A șters pe jos cu mai multe vedete de televiziune. Ce a supărat-o
Sursa foto: Instagram

Devenită cunoscută după succesul înregistrat de emisiunea „Surprize, Surprize”, Andreea Marin a stat oarecum departe de lumina reflectoarelor în ultima vreme. Cu toate acestea, vedeta iese de multe ori în public foarte vocal atunci când dorește să vorbească despre un subiect important. Acum aceasta a pus ochii pe moderatorii de televiziune.

La 46 de ani, ea continuă să fie una dintre cele mai apreciate vedete din România. În continuare se ocupă de proiectele ei personale și a devenit ambasador al multor branduri pe care le promovează intens. În ciuda acestui aspect, ea rămâne un model de eleganță și rafinament, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor.

Ultimul subiect abordat de Andreea Marin se referă la moderatorii din televiziune, o meserie pe care aceasta o cunoaște foarte bine. În opinia ei majoritatea moderatorilor din prezent au dus această meserie în zona penibilului. Astfel, ea a renunțat la mănuși și a dat cărțile pe față, spunând clar ce părere are despre aceștia.

Vorbesc mult și prost

Vedeta i-a atacat direct pe unii moderatori de emisiuni, despre care a spus că sunt puși pe harță și singurul lor scop este să scoată în lumina reflectoarelor senzaționalul. În opinia sa, ceea ce se întâmplă de multe ori acum în emisiunile de la televizor este un circ plin de scandaluri umflate de moderatori.

„Ceea ce se întâmplă pe TV este că omul e atacat. E o nouă modă a prezentatorului care se crede mai deștept decât oricine. Și care vorbește mult și prost de multe ori”, a spus Andreea Marin, pe un ton critic, pe care rar îl folosește în public.

De asemenea, Zâna nu s-a ferit să-i acuze pe moderatori că sunt direct responsabili de instigarea invitaților în cadrul emisiunilor pe care le moderează.

„În fond, ce senzațional e faptul că X se ceartă cu Y și că tu mai pui și paie pe foc?”, a spus Andreea Marin.