Moment super jenant pentru Mihai Petre! Sora dansatorului l-a făcut de râs în public, fără să vrea: ”Îi plăcea să…”

10 apr. 2022
Moment super jenant pentru Mihai Petre! Sora dansatorului l-a făcut de râs în public, fără să vrea: ”Îi plăcea să...”

Mihai Petre și soția sa Elwira au revenit în vizorul telespectatorilor după succesul de la Asia Express. Cei doi sunt jurați în emisiunea ”Dancing on ice” de la Antena 1, iar prezența lor este extrem de apreciată de publicul larg.

Despre Mihai Petre nu prea s-au spus multe lucruri de-a lungul timpului, cel puțin nupână acum, când sora dansatorului, Alina Campigotto l-a făcut de râs în fața tuturor.

Evenimentul a avut loc pe scena iUmor, unde Mihai Petre a fost invitat în calitate de al patrulea jurat, însă nu avea să prevestească că va fi și în centrul atenției.

Eu nu știam de această parte a emisiunii în care cineva îți face roast. E frumos să te simți jenat și cu teamă că cine știe ce se va spune despre tine. În momentele astea simți că trăiești, e exact ce aveam nevoie!”, a declarat Mihai Petre.

Cu toate astea, sora dansatorului nu s-a putut abține. Deși a început totul destul de emoționată și-a dus numărul până la sfârșit fără a se gândi de multe ori. ”Este pentru prima dată când fac un roast. Sunt obișnuită cu scena, pentru că am aceeași profesie ca fratele meu, dar când vine vorba de Mihai am emoții mereu”, a dezvăluit Alina.

”Îi plăcea să ne batem cu chiloții”

Primul moment jenant pentru Mihai Petre a fost când sora acestuia a dezvăluit ce face dansatorul imediat după ce își termină exercițiile fizice. “Imediat după ce termină exercițiile fizice se premiază pe ascuns cu dulciuri”, a dezvăluit aceasta.

Și să nu credeți că lucrurile s-au oprit aici. Alina a mai povestit și un detaliu destul de jenant din copilăria celor doi. Mihai Petre avea un joc anume care-i plăcea cel mai mult, în lenjerie intimă.

“Țin minte că îmi pune un fular roșu la cap și trebuia să bat cu două bețe într-un DEX, pentru că cică făceam parte din trupă. Să știți că îi plăcea să ne batem cu chiloții. Cu ai lui. Că erau mai mari și îi spăla mai rar”, a spus Alina Campigotto.