Momente de groază la Antena 1! Lui Mihai Bendeac i s-a făcut rău în timpul filmărilor iUmor. Ce diagnostic i-au pus medicii

15 oct. 2021
Momente de groază la Antena 1! Lui Mihai Bendeac i s-a făcut rău în timpul filmărilor iUmor. Ce diagnostic i-au pus medicii

Mihai Bendeac este omul suprizelor fără doar și poate. După ce l-a acuzat pe Cătălin Măruță de hărțuire și l-a amenințat că-i face plângere la politie, acum a mers la el acasă, unde au filmat pentru celebrul podcast, la care nu voia să accepte invitația.

Dar surprizele nu se opresc aici atunci când vine vorba de Mihai Bendeac. Acesta a suferit un atac de panică în timpul filmărilor iUmor și a solicitat intervenția medicilor de urgență Momentul va fi difuzat chiar sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Pus în fața unei situații cu care nu a mai avut de-a face în emisune, juratul iUmor, Mihai Bendeac, a suferit un atac de panică în timpul filmărilor acestui sezon. Asemeni lui Phil Connors din filmul „Ziua cârtiței”, blestemat să retrăiască aceași zi pentru eternitate, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au trăit pe pielea lor experiența personajului principal din film, anunță cei de la Antena 1 prin intermediul unui comunicat de presă.

Ce i-a declanșat atacul de panică lui Mihai Bendeac

Obișnuit cu diversitatea momentelor din show, Mihai Bendeac a reacționat: „Este cel mai rău lucru pe care îl puteți face”. Și de aici se pare că s-au declanșat momentele de panică pentru actor.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.