Momente de groază! Liviu Vârciu a fost luat cu salvarea. Ce probleme grave de sănătate are

28 oct. 2021
Momente de groază! Liviu Vârciu a fost luat cu salvarea. Ce probleme grave de sănătate are
Imagini de pe InstaStory cu Liviu Vârciu

Momente de groază pentru Liviu Vârciu. Artistului i s-a făcut rău și a fost nevoit să cheme salvarea. Medicul de pe Ambulanță i-a luat și tensiunea, care era bună, însă starea lui de sănătate nu părea a fi deloc una favorabilă. Soția lui, Anda Călin a trecut și ea prin clipe de coșmar.

Liviu Vârciu a postat totul pe InstaStory și și-a îngrijorat serios fanii. Acesta a încercat să glumească în stilul caracteristic, dar în același timp a vrut să tragă și un semnal de alarmă că nu trebuie să ne jucăm cu sănătate.

„A prins vulpea rană. Gluma-i glumă, dar nu-i glumă. Cum e?”, a scris vedeta Antena 1 în dreptul unei fotografii în care un medic îi ia tenisunea.

„Ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni”

Liviu Vârciu nu a dorit să dea prea multe detalii despre motivul pentru care a chemat Ambulanța, însă conform surselor ShowBlitz.ro, sechelele lăsate de COVID-19 nu-i dau pace nici acum. Acesta a avut o formă ușoară, ușoară în sensul că nu a avut nevoie de oxigen, dar după ce testul i-a devenit negativ au apărut multe probleme.

Liviu Vârciu a povestit totuși într-un interviu coșmarul prin care a trecut după ce a avut coronavirus. El le-a recomandat oamenilor să ia lucrurile în serios cu acest virus, pentru că nu e de glumit.

„Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”, a declarat Liviu Vârciu, după ce a trecut prin Covid-19.