Momentul care a impresionat o țară întreagă la Românii au talent. Perfecțiunea a fost atinsă la PRO TV. Dragoș Bucur, replică genială

02 apr. 2022
Momentul care a impresionat o țară întreagă la Românii au talent. Perfecțiunea a fost atinsă la PRO TV. Dragoș Bucur, replică genială

S-a încheiat o nouă săptămână în care talentul a strălucit la cele mai înalte cote! Concurenții au venit în fața juraților și au transformat cele mai puternice emoții în atuuri care i-au făcut să arate ceea ce pot. Dintre cei care și-au găsit curajul de a veni pe scenă, cei care i-au convins pe măcar trei dintre jurați s-au calificat în următoarea etapă!

La momentul filmărilor, cei doi super acrobați de la Duo Prime, din Ucraina nici nu se gândeau la ceea ce urma în țara lor. Cu o relație de aproape 10 ani, aceștia au oferit un moment care i-a lăsat pe toți cu gura căscată și le-a adus aplauze pentru secunde în șir! ”Am văzut atât de mulți acrobați care au venit în fața noastră și de fiecare dată mă uimește cât de diferite sunt numerele. Însă, de departe, este cel mai bun pe care l-am văzut”, a declarat cu sinceritate Mihai Bobonete.

Moment impresionant la Românii au talent

Dragoș Bucur a continuat, oferind o remarcă încărcată de emoție: ”Ați oferit o reprezentare artistică a unei relații sau a unei căsnicii perfecte în care un partener se bazează pe celălalt”. Iar Andi Moisescu a oferit o concluzie clară: ”Fiecare cadru parcă e un tablou”. Cei doi artiști au primit cei 4 de DA care îi duc în următoarea etapă.

Cea de-a noua ediție a show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:02. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.6 puncte de rating și 38.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.7 puncte de audiență și 14.3% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.3 milioane de români s-au bucurat de o seară încărcată de talent, iar în minutul de aur, la ora 21:47, peste 2.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Concurenții calificați în următoarea etapă, după ce au primit 3 sau 4 de DA sunt: Hometown Dance, Anastasia Ciobanu, Bludstop Ioan Anca, Bianca Ciocârlan, Happy Kids, Sebastian Crăciun, Daniel Olan Filimon, Anastasiia Khrebto și Alexandru Țurcanu, Ana-Cristina Radu, Zametheea, Iulian Gălușcă, Klek Entos, Anamaria Buțurcă, Andra Bucur și Duo Prime.