Motivul ascuns pentru care Alex Velea și Connect-R s-au certat. Nu este adevărat ce s-a spus public

12 ian. 2022
Motivul ascuns pentru care Alex Velea și Connect-R s-au certat. Nu este adevărat ce s-a spus public

Alex Velea și Connect-R au început să colaboreze din 2006, iar de atunci o frumoasă prietenie a luat naștere. Piesa lor „Dacă dragostea dispare” a fost prima de pe Youtube cu peste un milion de vizualizări, însă iată că succesul nu i-a legat mai mult ci din contră, ia îndepărtat.

La un moment dat, în presa mondenă s-a vorbit inclusiv de un furt între cei doi în condițiile în care piesa era considerată doar a lui Alex Velea, însă iată că adevărul era undeva la mijloc.

Connect-R a mărturisit că în acea perioadă era frustrat de faptul că piesa făcută era asociată doar cu numele lui Alex Velea. Ba mai mult de atât, el povestește că nu are niciun fel de problemă cu iubitul Antoniei, ba din contră, îi apreciază talentul.

Cât despre separarea celor doi, Connect-R spune că nemulțumirile au venit dim ambele direcții, iar acum cei doi sunt mult prea diferiți pentru a relua legătura. Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că cei doi artiști s-au certat de fapt de la bani, chiar dacă ambii au negat. Adevărul este că BANII au fost mărul discordiei. Connect-R considera că Alex Velea primește ce i se cuvine lui.

”E un monstru de talent”

„Nu avea cu ce să mă fure Velea. Că eu am avut o frustrare că lumea asocia piesa „Dacă dragostea dispare” numai cu Alex Velea, da, așa e, eram frustrat. E un monstru de talent Alex Velea și o știe toată lumea. Faptul că ne-am separat e pentru că la momentul ăla viziunile noastre asupra carierelor noastre era ușor diferită.

A avut și el o nemulțumire față de un episod, nu cred că și-ar dori să-l povestesc. Cert e că în momentul ăsta ne despart atât de multe lucruri, încât nu mai putem avea o relație de prietenie. Viziuni asupra meseriei pe care o avem, cat si principiile asupra vieții… cred că suntem total diferiți.”, a mărturisit Connect-R, la Kanal D.

Artistul și-a cerut de asemenea scuze în fața celor despre care a mai vorbit, inclusiv Alex Velea, adăugând că fiecare persoană este liberă să facă ce își dorește. Cât despre partenerul Antoniei, Connect-R spune că acesta a ajuns sub nivelul pe care îl știa el în urmă cu mulți ani.

„Recunosc faptul că am fost prea în personajul meu și prea în ego-ul meu, de fapt în mintea mea superficială, când am spus lucrul ăsta. Fiecare om este liber să facă absolut ce vrea, iar treaba asta cu e frumos, nu e frumos sunt doar etichete puse de mine. Îi cer scuze lui Alex Velea și tuturor celor care fac trapanele. Fiecare om este liber să facă ce vrea. Consider personal că sunt multe trapanele, piese diferite chiar și de la Alex, cu o consistență lirică sub nivelul pe care știam eu că îl are Alex Velea”, a mai dezvăluit el.