Motivul halucinant pentru care Dani Oțil insistă ca Mihaela Rădulescu să vină la nunta lui. Ce vrea să primească de la aceasta

14 nov. 2021
Motivul halucinant pentru care Dani Oțil insistă ca Mihaela Rădulescu să vină la nunta lui. Ce vrea să primească de la aceasta

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu timp de cinci ani de zile. Și-au spus adio în anul 2014, iar de atunci, ficare a luat-o pe un alt drum. În timp ce vedeta PRO TV și-a refăcut viața alături de Felix Baumgartner, prezentatorul de la Neatza s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, alături de care are și un copil.

De-a lungul anilor fiecare dintre cei doi au oferit mai multe interviuri referitoare la motivele care au dus la finalul relației, însă nimeni nu a aflat concret de ce cuplul a ajuns în final să își spună adio.

Prezentatorul tv a vorbit chiar recent despre trăirile pe care le avea alături de Mihaela Rădulescu, dar și despre o eroare pe care a făcut-o fără ca măcar să își dea seama. Dani Oțil povestește că a uitat să o invite și pe Mihaela Rădulescu la cununia civilă, dar și la botez.

De asemenea, el a dezvăluit că în timp ce erau împreună, viața sa s-a schimbat total. Fiind mult mai tânăr decât vedeta PRO TV, se simțea mândru, ba chiar a avut de învățat o mulțime de lucruri de la ea.

Mai mult de atât, Mihaela Rădulescu îl și amăgea de multe ori, spunându-i că trebuie să îi găsească cât mai repede o soție, însă iată că prezentatorul tv s-a descurcat și singur, ba chiar a devenit și tată, uitând să o invite și pe ea la marele eveniment al vieții sale.

Mihaela Rădulescu, invitată la nunta lui Dani Oțil

”În perioada în care am fost cu Mihaela, care, evident, că a fost pentru mine un mare boost de imagine, eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum…Mai în vârstă… nu, nu că și ea zicea la fel! Tot timpul îmi zicea: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă! Dar noi eram împreună, în vacanță. (…) Și… bă, am uitat să o chem la nuntă!”, a dezvăluit Dani Oțil, într-un podcast, pe Youtube.

A uitat să o invite la botez și la cununia civilă, însă Dani Oțil și Mihaela Rădulescu se vor revedea la cununia relgioasă. Vedeta Antena 1 a mărturist că în perioada următoare cei doi se vor cununa religios, iar plicul cu invitația Mihaelei Rădulescu este deja pregătit, semn că Dani Oțil nu a uitat-o deloc.

”Are plicul pregătit. O să o chem când fac nunta aia mare, cu pregătiri. Și e singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV”, a mai adăugat, glumind, prezentatorul matinalului de la Antena 1.