Motivul jenant pentru care Cristina Dorobanțu a fost părăsită. Ce i-a făcut fostul iubit vedetei Kanal D

11 mai 2022
Motivul jenant pentru care Cristina Dorobanțu a fost părăsită. Ce i-a făcut fostul iubit vedetei Kanal D

Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare de la Kanal D s-a despărțit de iubitul ei după șase ani de relație. Asta se întâmpla anul trecut, însă mulți s-au tot întrebat ce s-a întâmplat concret între cei doi.

Când vine vorba de viața amoroasă, Cristina Dorobanțu este mai reținută. Așa a fost și în momentul în care a vorbit despre despărțirea de fostul ei partener. Vedeta Kanal D povestea că nu are niciun regret, chiar dacă a petrecut șase ani alături de acesta.

Cât despre motivul despărțirii, prezentatoarea tv a spus doar că lucrurile nu mai mergeau și a preferat să pună capăt relației. Nu știm însă cine a luat decizia finală, cert este că ambii parteneri s-au separat într-un mod matur, după cum povestește chiar ea.

”Nu am regrete, pentru că ele există atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie între mine și persoana de lângă mine. Lucrurile între noi au mers bine până în momentul despărțirii, când am decis să ne spunem “rămas bun” cu maturitate”, povestea vedeta pentru click.ro.

”A fost dragoste la prima vedere”

Să nu uităm însă că atunci când formau un cuplu, Cristina Dorobanțu vorbea cu mare drag despre fostul ei partener de viață. S-au cunoscut la mare și chiar ea a recunoscut că a fost dragoste la prima vedere. Au ieșit împreună, s-au cunoscut mai bine, iar de aici ce a fost mai frumos a început.

”El mă ştia de ceva vreme atunci şi a considerat că este momentul ideal pentru a intra în vorbă cu mine. M-a invitat la masă, la restaurantul Scoica, iar în acea seară am vorbit mult, am descoperit că avem atât de multe lucruri în comun, şi a fost nevoie doar de o clipă pentru ca flacăra iubirii să izbucnească. A fost dragoste la prima vedere.”, povestea vedeta Kanal D într-un alt interviu pentru revista Viva.