Motivul jenant pentru care Edi Iordănescu nu a vrut să se căsătorească niciodată cu Delia Matache. Cine este actuala soție a noului antrenor al naționalei de fotbal a României

23 ian. 2022
Motivul jenant pentru care Edi Iordănescu nu a vrut să se căsătorească niciodată cu Delia Matache. Cine este actuala soție a noului antrenor al naționalei de fotbal a României

Dat afară de la FCSB de la Gigi Becali, Edi Iordănescu a avut mari probleme în a-și găsi o altă echipă de club. Cum naționala de fotbal a României a rămas fără antrenor, după ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat, a reușit să fie numit el selecționer. O surpriză, în contextul în care  favorit părea a fi Adrian Mutu. Trebuie precizat și că antrenorii de renume l-au refuzat pe șeful FRF, Răzvan Burleanu.

Și cum Edi Iordănescu a primit un post atât de important, au început să iasă la lumină secrete din trecutul său. În trecul el a fost un adevărat crai de Dorobanți, fiind foarte preocupat de a avea cât mai multe relații cu divele de la acel moment. Cea mai celebră poveste de iubire a trăit-o cu Delia Matache.

Cei doi au fost și fotografiați în ipostaze intime. Filmulețele erotice au făcut atunci turul presei. După doi ani de relație tumultoasă, s-a ajuns inevitabil la despărțire în anul 2006. Motivul real a fost gelozia antrenorului, care este fiul fostului selecționer al echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu.

De ce nu a vrut Edi Iordănescu să se căsătorească cu Delia

Deși o iubea mult pe Delia și toată lumea credea că se va căsători cu ea, se pare că el nu era deloc sigur pe el și avea senzația mereu că artista îl va înșela. Într-un final totul s-a stins, deși nu ar fi existat vreo infidelitate la mijloc, ci doar foarte multe scandaluri de cuplu pe motive puerile.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem“, a spus Edi Iordănescu.

În prezent acesta este căsătorit cu Arabella, în vârstă de 36 de ani. Aceasta este fost model și absolventă de Medicină. Cei doi au împreună doi copii și au o viață de familie discretă.