Motivul pentru care Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo își injectează periodic sânge în scalp

01 feb. 2022
Motivul pentru care Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo își injectează periodic sânge în scalp

Documentarul serial, în care Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo are rolul principal, a ajuns pe locul 1 în trending pe Netflix. Tânără își prezintă practic viața ei, care într-adevăr pare una după un scenariu scris la Holywood. Producția este una reușită, dar criticii se îndoiesc că povestea este 100% reală.

Georgina Rodriguez era o fată simplă înainte să-l cunoască pe cel mai bun fotbalist din lume. Mergea cu autobuzul și lucra la un magazin cu produse de lux. A fost dragoste la prima vedere, iar astăzi cei doi au împreună patru copii, iar în curând vor avea șase, pentru că doi gemeni urmează să fie aduși pe lume.

Cristiano Ronaldo a avut mereu salarii colosale la echipele unde a jucat, iar o parte din bani i-a investit în diverse afaceri. Una dintre ele este în industria HoReCa, iar o alta despre care nu știe foarte multă lume este cea a clinicilor de înfrumusețare.

De ce își injectează Georgina Rodriguez sânge în scalp

În anul 2019, fotbalistul a dechis la Madrid o clinică în care se fac transplanturi de păr, dar și diverse alte tratamente. Georgina Rodriguez este administratorul firmei și promovează intens business-ul. Inclusiv în documentarul său de pe Netflix. Astfel am aflat că ea își injectează periodic propriul sânge în scalp pentru a avea un păr mai sănătos și mai strălucitor.

O astfel de procedură costă aproximativ 300 de euro, dar mai include și un alt tip de tratament.

„Îți vom explica puțin procedura. Tratamentul constă în luarea unei mostre de sânge. Știi că obiectivul principal al PRP e să regenereze unitatea foliculară. Asta va duce la un păr mult mai sănătos, mai gros, mai strălucitor și, într-un final, la părul dorit. Vom începe cu recoltarea de sânge și vom continua cu aplicarea pe scalp”, spune unul dintre specualiștii din clinica lui Cristian Ronaldo în documentarul de pe Netflix.