Motivul real pentru care actorul George Piștereanu s-a căsătorit cu o femeie cu 10 ani mai în vârstă decât el. De ce a renunțat la tot pentru ea și s-a mutat în SUA

22 apr. 2022
Motivul real pentru care actorul George Piștereanu s-a căsătorit cu o femeie cu 10 ani mai în vârstă decât el. De ce a renunțat la tot pentru ea și s-a mutat în SUA

George Piștereanu a cunoscut celebritatea încă de când era foarte tânăr. Acesta a avut unul din rolurile principale în filmul Eu când vreau s fluier, fluier, producție recunoscută la nivel internațional. Se întâmpla în 2010, când avea doar 20 de ani.

De-a lungul timpului, acesta a devenit un adevărat Don Juan, bucurându-se din plin de admirația femeilor de toate vârstele. În ultima vreme, el a avut mai multe contracte cu PRO TV, unul pentru serialul Vlad, iar altul pentru reality show-ul Ferma, unde a cunoscut-o și pe Alina Pușcău.

Fotomodelul de renume mondial a făcut o pasiune pentru George Piștereanu. Stabilită în SUA de mulți ani, aceasta părea să fie dispusă chiar să se mute în România pentru actor. Însă acesta nu s-a lăsat deloc impresionant de ea și nu și-a asumat public niciodată o relație cu frumoasa vedetă, care îl fascinase în trecut și pe celebrul actor Vin Diesel.

George Piștereanu a luat, însă prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a anunțat că s-a căsătorit în SUA, la Las Vegas, unde s-a și mutat definitiv. Aleasa inimii sale este o femeia cu 10 ani mai în vârstă decât el. Georgiana Grasu sau Gigi, cum îi spun prietenii, este antrenor de fitness și are 41 de ani.

Cum a ajuns George Piștereanu să se căsătorească cu Gigi Grassu

Cei doi s-au cunoscut online și așa a și început povestea lor de iubire. Apoi au decis să meargă împreună într-o vacanță în Mexic și s-au înțeles atât de bine încât au decis chiar și să facă marele pas. La nuntă nu au fost prezenți prietenii din România sau familie, dar actortul a promis că va organiza o petrecere la un moment dat și în țara natală.

„O să vin în România de fiecare dată când o să am un proiect sau o să vin în vizită. Evident, casa mea a devenit Los Angeles. M-am mutat alături de ea, eu am venit aici.

Noi am început o relație online, pe o rețea de socializare. La un moment dat, am decis să facem o vacanță în Mexic, cu motocicleta. Acolo s-a legat totul și acum s-a întâmplat să facem pasul. O cheamă Georgiana, i se spune Gigi”, a mărturisit George Piștereanu în emisiunea lui Măruță.

Actorul a mai povestit și faptul că la începutul acestui an a fost invitat într-o emisiune în care i s-a citit viitorul în cărți de tarot. Și se pare că ce i s-a prevestit s-a împlinit.

„Am fost la emisiune, la Ne dăm în cărți. Și băieții chiar au nimerit ceva. Mi-au spus că cineva cu ochii verzi îmi va schimba viața și a apărut cartea căsătoriei. Știam. Simțeam și eu. Cărțile au adus un plus”, a mai spus tânărul în vârstă de 31 de ani.

Gigi Grassu are o fetiță

„De când ma știu am căutat energia pozitivă si bunastarea spirituala ca un jucător de poker marele pot pentru ca doar așa poți ajunge la echilibrul de care vorbea Socrate(fotbalist grec la Arsenal).

Uniunea cu Giorgiana Grassu este un pas important pe care l-am făcut in drumul meu către fericirea absoluta. A fost foarte greu dar ne-am găsit. Acum nu mai rămâne decât sa inundam totul in jurul cu fericirea noastră”, a scris actorul pe Facebook pe 12 aprilie ca un comentariu la o poză cu frumoasa lui soție.

Analizând contul de Facebook al Georgianei Grassu se poate observa că aceasta nu este la prima căsnicie. Ea apare în multe fotografii alături de fetiță ei, Audrey de care este foarte mândră și de care nu pare să se dezlipească deloc.