Motivul real pentru care Ana Maria Ion și Jean Gavril au câștigat Dancing on Ice. Ce va face tânăra cu cei 50.000 de euro primiți de la Antena 1

25 apr. 2022
Motivul real pentru care Ana Maria Ion și Jean Gavril au câștigat Dancing on Ice. Ce va face tânăra cu cei 50.000 de euro primiți de la Antena 1

Ana Maria Ion și Jean Gavril sunt câștigătorii primei ediții a emisiunii ”Dancing on ice: Vis în doi” de la Antena 1. Concurenta a plecat acasă cu un cec de 50.000 de euro și trofeul câștigător.

După ce a aflat că este câștigătoarea emisiunii de la Antena 1, Ana Maria Ion a declarat că este foarte fericită că a câștigat premiul cel mare și că în acest mod își poate împlini visul.

Ea a spus că va merge în Anglia, unde va urma o facultate care o va ajuta să devină coregraf. Ana Maria Ion a mai spus că i-ar plăcea să repete această experiență, subliniind că partenerul ei din cadrul emisiunii, Jean Gavril, este un adevărat sportiv de performanță.

”Mă simt foarte fericită. Cu premiul îmi voi îndeplini visul de a merge la facultate în Anglia, de a deveni un coregraf și de a demonstra că și în România se poate face coregrafie. Mi-a plăcut foarte mult această experiență, și mâine aș repeta-o dacă aș avea ocazia, pentru că Jean a fost foarte bun, silitor și ascultător, cu alte cuvinte un adevărat sportiv de performanță”, a declarat Ana Maria Ion, câștigătoarea de la ”Dancing on ice”.

Ana Maria Ion și Jean Gavril au ieșit câștigători

De cealaltă parte, Jean Gavril a declarat că seara a fost una demnă de o finală și că au existat emoții fără precedent pentru toată lumea. El mai spune că au existat momente când a simțit o presiune mai mare pe umerii lui și a ținut să le mulțumească celor care i-au votat.

”Seara a fost extraordinară, demnă de o finală. Munca depusă a fost enormă, au fost emoții sfâșietoare, au fost momente când notele noastre au fost mai mici decât ale lui Sore și Grațiano și am simțit o presiune destul de mare asupra noastră. Credem că ultimul dans a făcut departajarea, pentru că a fost puțin mai periculos. Le mulțumim foarte mult celor care ne-au votat, cu atât mai mult că nu suntem vedete mari, cu mulți urmăritori. Am fost sinceri, reali, am muncit pe bune și cred că asta a făcut diferența”, a spus Jean Gavril.