Motivul real pentru care Anisia Gafton a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici. De ce i-a oferit PRO TV peste 100.000 de euro. Detalii din culise ies la iveală

25 nov. 2022
Motivul real pentru care Anisia Gafton a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici. De ce i-a oferit PRO TV peste 100.000 de euro. Detalii din culise ies la iveală

Așa cum ShowBlitz.ro v-a anunțat în urmă cu mai mult timp, Anisia Gafton a devenit câștigătoarea celui de-al doilea sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici. Prima ediție a fost difuzată în urmă cu șapte ani, iar învingător a fost atunci Cătălin Moroșanu. Cu toate că reality show-ul a reușit cifre bune de audiență, au fost totuși sub așteptările celor de la PRO TV.

Simpatica Anisia Gafton s-a impus în fața lui Giani Kiriță, iar câștigătorul s-a decis în direct, în urma voturilor publicului. Totuși imaginile difuzate pe parcursul show-ului și susținerea de care s-a bucurat comedianta anticipau acest rezultat. Ea s-a luptat mult și a rezistat eroic în concurs timp de trei luni.

Anisia Gafton ar fi trebuit să părăsească show-ul în urmă cu mai mult timp. Ea a fost la un pas să piardă duelul cu Rux și Opulență, dar aceasta s-a oprit și i-a cedat locul colegei sale. Mulți nu au înțeles gestul fostei câștigătoare de la Bravo, ai stil! Celebrities și i-au acuzat pe cei de la PRO TV de regie.

„Ea merită și trebuie să câștige show-ul”, și-a justificat Ruxi alegerea. Doar că fanii au fost nemulțumiți la acel moment, însă se pare că finalul a fost cel dorit de influenceriță.

Cu câți bani a plecat acasă Anisia Gafton de la PRO TV

Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că producătorii au avut mari bătăi de cap cu concurenții, care cereau să plece acasă unul câte unul. Anisia a fost una dintre vedetele cu rezistență maximă, așa că a fost salvată tocmai pentru că avea capacitatea să rămână până la final.

Actrița s-a ales și cu o sumă foarte frumoasă de la PRO TV. Conform celor de la CanCan.ro, ea ar fi încasat câte 2000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Sunt celebru, scoate-mă de aici, la care s-a adăugat și marele premiu. Astfel ea a plecat acasă cu 128.000 de euro, din care se mai scad desigur și taxele.

Așadar noua regină a junglei este Anisia Gafton, care probabil de acum va fi văzută tot mai des pe la PRO TV. Și Lidia Buble speră să prindă ceva contracte cu postul lider de televiziune, dar momentan a apărut doar la PROTVELION.