Motivul real pentru care Doru Răduță a fost eliminat de la Survivor România. De ce a început să plângă de fapt. Detaliile pe care cei de la PRO TV nu le-au spus

11 mai 2022
Motivul real pentru care Doru Răduță a fost eliminat de la Survivor România. De ce a început să plângă de fapt. Detaliile pe care cei de la PRO TV nu le-au spus

Vulturii au pierdut ultimul joc pentru imunitate, așa că au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare. Astfel, în fața publicului au fost trimiși Blaze, Marian Drăgulescu și Doru Răduță. Așa cum era de așteptat, cel mai puțin votat a fost Doru Răduță și astfel IT-stul va pleca acasă cu puțin timp înainte de invididuale.

Acesta și-a dorit foarte mult să rămână în competiție și sper să ajungă în etapa finală. În ultima perioadă, el începuse să mai aducă puncte, însă ceea ce mulți nu știu și cei de la PRO TV nu au spus este că Doru Răduță era cel mai slab concurent rămas la Survivor România.

În CLASAMENTUL eficienței el s-a aflat constant fie pe ultimul loc, fie pe ultimele trei locuri. Astfel că eliminarea lui este una corectă. În plus, el nu s-a bucurat nici de foarte mulți fani care să-l susțină, nefiind un personaj de impact în show.

De ce a plâns Doru Răduță la plecare

„S-au strâns rândurile. Îmi pare rău că sunt cel care pleacă, mă bucur că am trecut prin toate etapele, că am crescut. Am demonstrat că sunt un jucător puternic”, a spus Doru Răduță cu lacrimi în ochi la plecare.

Nu a reușit să-și stăpânească emoțiile și practic a izbucnit în plâns, dar a fost o plecare demnă. Fostul Războinic a dat tot ce a putut pe trasee și a făcut față cu brio și exilului. Acum își va susține colegii de pe margine pentru individuale.

Probabil va mai fi doar o săptămână cu eliminări, iar apoi fiecare va trece pe cont propriu. Rămâne de văzut ce decizie au luat cei de la PRO TV și Acun Medya, compania care produce reality show-ul.