Motivul real pentru care Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la Asia Express. Nu ei trebuiau să plece. Acuzații grave

23 nov. 2021
Motivul real pentru care Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la Asia Express. Nu ei trebuiau să plece. Acuzații grave
Eliza și Cosmin Natanticu

Eliza și Cosmin Natanticu au format una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Aceștia s-au aflat destul de des în mijlocul controverselor, ceea ce a însemnat și un plus de audiență pentru Antena 1. Deși au luptat mult, cei doi soți au fost eliminați chiar înainte de semifinale.

Astfel cursa pe Drumul Împăraților este continuată acum de ultimele trei echipe rămase în joc: Mihai și Elwira Petre, Emi și Cuza și cele două surori, Lidia și Estera Buble. Cei șase concurenți trebuie să treacă de ultimele probe in Israel, o țară foarte frumoasă, dar care le-a pus la grele încercări răbdarea.

Fanii au fost foarte supărați când au aflat că Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la Asia Express și vin cu acuzații grave la adresa producătorilor Antena 1. Ultimele patru echipe în joc au trebuit să execute mai multe misiuni, iar cei care ajungeau ultimele primeau una din cele trei cutii periculoase. Periculoase pentru că într-una din ele se ascunde o piatră roșie care însemna eliminarea din competiție.

Acuzații grave la adresa producătorilor Antena 1

Eliza și Cosmin Natanticu au pierdut de două ori, astfel că s-au ales cu două cutii, iar Lidia și Estera Buble cu una. Toți s-au rugat divinității să fie salvați, dar într-un final cei doi soți au fost mai ghinioniști. Ambii au plâns foarte mult la plecare. Și-ar fi dorit să rămână până la final, au sperat, dar din păcate parcursul pe Drumul Împăraților s-a oprit luni seară pentru ei.

Ca de fiecare dată, fanii au avut opinii pro și contra. Unii doar i-au felictat pentru prestația lor, în timp ce alții au lansat o serie de acuzații destul de grave.

“Bublele au fost favorizate, au avut un plic sub cufăr, au ştiut ce trebuie să aleagă. Nu a fost corect”, a scris unul dintre internauți.

Asia Express mai continuă doar câteva zile. Marea finală va avea loc duminică, 28 noiembrie, iar câștigători ar urma să devină Mihai și Elwira Petre. Dar nu se știe niciodată dacă nu cumva vom avea mari surprize la final. Și în alte ediții s-au anunțat câștigătorii de la început, dar lucrurile nu au stat deloc așa.