Motivul real pentru care Emanuel Necatu divorțează de Alexandra Stan după doar 5 luni. Prima reacție a artistei

17 sept. 2021
Motivul real pentru care Emanuel Necatu divorțează de Alexandra Stan după doar 5 luni. Prima reacție a artistei
Alexandra Stan împreună cu soțul ei

În luna aprilie, Alexandra Stan lua pe toată lumea prin surprindere, după ce a anunțat că s-a căsătorit cu mentorul ei. Emanuel Necatu îi fusese timp de câteva luni consilier de dezvoltare personală și se pare că între cei doi s-a creat o relație care părea indestructibilă.

Doar că visul frumos s-a terminat foarte repede. În luna august au apărut deja primele zvonuri legate de divorț, după ce Alexandra Stan a ales să plece în vacanță în Turcia alături de sora ei și nu de soț. Atunci s-a arătat foarte deranjată că presa a scris despre acest subiect și a negat că ar exista probleme în căsnicie.

Acum lucrurile au devenit cât se poate de clare. Emanuel Necatu a șters inițial toate fotografiile de pe rețelele de socializare pe care le avea cu soția sa, păstrând doar una. A sperat că lucrurile se vor regla între el și Alexandra Stan, doar că într-un final totul s-a rupt. Așa că el a renunțat și la ultima poză pe care o avea împreună cu ea și a transmis un mesaj clar.

Motivul pentru care Emanuel Necatu se desparte de Alexandra Stan

”În dragoste nu există frică, ci dragoste desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a fost mesajul acestuia.

Replica Alexandrei Stan a venit imediat, chiar dacă nu a fost una directă, ci mai degrabă subliminală. Pe contul ei de Instagram, mai exact pe InstaStory, artista a încărcat mai multe imagini cu ea arătând superb. Într-adevăr totul pare a fi și parte a unui contract de promovare a unui cunoscut brand de bijuterii.

Totuși de remarcat că Alexandra Stan nu mai este cea de altă dată, care atunci când suferea, închidea practic orice conexiune cu oricine. De data aceasta, ea arată că viața merge mai departe și că nimic nu o poate opri să fie fericită chiar și cu sine însăși.

Prima reacție fermă a Alexandrei Stan legată de separare

Ulterior, vedeta a postat și un clip în care ascultă o melodie cu mesaj trist. În plus, toate fotografiile cu soțul ei au fost șterse.

„A fost odată ca niciodată / Să ne îndrăgostim / Eram atât de siguri / Orbiți de stelele de deasupra / Am încercat și am încercat să te avertizez / Că m-aș putea destrăma / Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea / Nu mă poți salva / Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea / Nu mă poți schimba”, sunt versurile piesei respective.

În urmă cu câteva săptămâni, ea îi acorda un interviu lui Damian Drăghici pentru podcastul lui și nimic nu anunța o ruptură definitivă de partenerul ei de viață. Ba chiar planurile se îndreptau spre formarea unei familii.

„E bine. E greu, îți dai seama, nu e ca și cum nu ești căsătorit. E frumos. Eu mi-a dorit dintotdeauna să am o relație serioasă.

Cu toți bărbații cu care am fost am avut o relație lungă, nu știu, trei relații lungi am avut. Îmi doresc foarte mult o familie, îmi doresc să fiu mamă, îmi doresc să fac copii. Mie îmi place mult chestia asta. Am crescut cu bunică-mea în casă, cu mama, cu tata, cu soră-mea, suntem mulți”, spunea Alexandra Stan.