Motivul real pentru care Gina Pistol s-a mutat din casa de 300.000 de euro a lui Smiley. Ce se întâmplă în relația dintre cei doi

17 oct. 2021
Motivul real pentru care Gina Pistol s-a mutat din casa de 300.000 de euro a lui Smiley. Ce se întâmplă în relația dintre cei doi
Smiley și Gina Pistol, la plimbare cu micuța Josephine. Foto: Facebook

Deși are tot ce și-a dorit vreodată, Gina Pistol nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale. Este fericită că a devenit mămică în luna februarie și că asta a unit-o mai mult cu Smiley, dar pe de altă parte se plânge constat pe Instagram de probleme de sănătate.

Gina Pistol este în pragul depresiei. Îi lipsesc filmările la Asia Express și Chefi la Cuțite și în același timp se simte neglijată de Smiley, care este implicat în foarte multe proiect. El este jurat la SuperStar România, petrece mult timp în studioul casei sale de discuri HaHaHa Production și tocmai a scos o piesă nouă și în plus încep și filmările de la Românii au talent, unde este prezentator.

Și cum nu erau suficiente toate acestea, Gina Pistol a fost nevoită să se mute din casa de 300.000 de euro a lui Smiley, care se află în Cernica și pe care a achiziționat-o în urmă cu aproximativ zece ani. Au loc renovări la vilă, iar mediul nu era prielnic pentru micuța Josephine.

Asta i-a accentuat și mai mult starea negativă Ginei Pistol, care acum se simte și mai singură.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol manifestă semne de depresie

Ea ține permanent legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare, iar recent le-a mărturisit că are mari dureri de cap, dar și că trece printr-o perioadă în care nu are chef de nimic. Psihologii spun că acesta este primul semn al depresiei.

„Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de «chefless». Abia mă trezesc noaptea, de foarte multe de ori, de altfel, să o hrănesc pe fiică-mea. Abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau să mă duc la casă să văd cum sunt lucrările”, a mai povestit vedeta.

„Ideea este că nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Am durerea de cap pentru că nu dorm într-o poziție bună, am probleme cu cervicala și de acolo mi se trage tot. Dacă ați folosit sau folosiți vreo pernă care ajută problema asta, recomandați-mi, vă rog! Nu mai rezist cu durerea asta de cap, mă doare în valuri. Am momente când nu mă doare, dar și când vine valul de durere îmi vine să-mi plâng de milă. Abia aștept să vină primăvara”, a conchis fosta prezentatoare de la Asia Express.