Motivul real pentru care Ioana Filimon a fost brusc dată afară de la Kanal D! Cu ce a încălcat contractul? Reacția fostei Miss România

14 nov. 2021
Motivul real pentru care Ioana Filimon a fost brusc dată afară de la Kanal D! Cu ce a încălcat contractul? Reacția fostei Miss România

Ioana Filimon era una dintre concurentele cu greutate de la Bravo, ai stil! Celebrities și nimeni nu se aștepta ca sâmbătă seara Ilina Vandici să anunțe descalificarea ei. A încălcat contractul și va trebui să suporte și concedințele aferente. Prezentatoare nu a dat foarte multe detalii, dar se pare că lucrurile sunt destul de serioase.

„Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificata și nu mai face parte din competiția noastră. Nicio reacție?”, a anunțat Ilinca Vandici pe un ton apăsat.

Colega ei Nicoleta Dragne nu a fost deloc suprinsă și a recunoscut că era la curent cu ceea ce urma să se întâmple. În schimb restul concurentelor s-au arătat extrem de surprinse. Ioana Filimon a avut mai multe conflicte pe parcursul emisiunii cu Mădălina Pamfile din cauza iubitului acesteia și se pare că de aici ar fi și pornit problemele.

Ce reacție a avut Ioana Filimon, fosta Miss România

Fosta Miss România ar fi divulgat informații confidențiale din show, spun sursele ShowBlitz.ro. În plus, în ultima perioadă, aceasta a prezentat și destul de mult dezinteres față de competiție.

„Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție, însă este clar că zarurile au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise. Acesta este regulamentul emisiunii la care toate, fără nicio excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum”, a mai spus Ilinca Vandici.

Replica Ioanei Filimon a fost una extrem de pașnică. Aceasta a postat pe contul ei de Instagram fotografii din timpul competiției, iar pe InstaStory s-a mulțumit să urce două filmulețe cu concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities pe care le susține, adică Nicoleta Dragne și Ruxi Opulenta, care este și favorita publicului până acum.

Ioana Filimona a ajuns în prim plan după ce a participat la reality show-ul Ferma Vedetelor de pe PRO TV. Aceasta a făcut senzație în timpul emisiunii cu ipostazele provocatoare în care s-a lăsat filmată. Ulterior s-a remarcat prin scandalurile cu iubitul ei turc, despre care a spus că ar fi sechestrat-o.